Danny de Munk beschuldigd van drugsgebruik in show Frank Dane

Waar Tino Martin voor de bus werd gegooid door RTL Boulevard, doet Radio 538 nu hetzelfde met Danny de Munk. Hij is in de ochtendshow van Frank Dane beschuldigd van drugsgebruik.

Danny de Munk © Talpa

Het Jan Roos-virus grijpt wild om zich heen in de media. Voorheen was het alleen de opiniemaker die willekeurig twee bekende Nederlanders per week beschuldigde van cocaïnegebruik, maar daar komen de reguliere media nog eens bij. Tino staat sinds de Boulevard van een paar weken geleden bekend als cokesnuiver en nu wordt ook Danny besmeurd.

Ruzie Munk-Hazes

Er werd deze week in de 538 Ochtendshow van Frank Dane een nieuwtje voorgelezen door Evert Santegoeds. “Problemen zijn er rondom Danny de Munk en Holland Zingt Hazes. Hij staat daar wéér niet in de line-up in november. Hij ontbrak destijds ook al op het album Samen Met Dré uit 2007”, zei hij.

Waarom is dat? “Dat heeft allemaal te maken met problemen die Rachel heeft met Danny de Munk. In welke hoek we dat moeten zoeken weet ik niet, maar Froger, Joling en Xander zijn er wel bij.”

Snuifgerucht

Frank Dane reageerde verbaasd. “Hoe kun je daar nou problemen mee hebben? Dat is zo’n aardige gozer.”

Vervolgens kwam 538-lachzak Jelmer Gussinklo om de hoek kijken met zijn snuifgerucht. “Nou… Dit mag, want het is een roddelrubriekje toch? Ik ben Danny de Munk een keer tegengekomen bij André Hazes z’n optreden op dat podium en ik weet niet wát hij gebruikt had, maar dat waren geen smarties. Hij was hélemaal van de planeet.”

‘Hij was helemaal wappie!’

Jelmer zorgde voor verbazing in de 538-studio. “Wat is dit nou weer over Danny de Munk? Danny, nee man”, reageerde Frank in shock.

Een sidekick: “Dat is een onwijs goede vriend van dit radioprogramma, wat zit jij nou weer te doen joh?”

Jelmer: “Hij was wel bij André Hazes bij het concert.”

Evert: “Hij heeft niet de reputatie, moet ik zeggen.”

Frank: “Waarom dacht je dat dan?”

Jelmer: “Hij was helemaal wappie, joh!”

Gek verhaal

Het drugsgerucht van Jelmer werd niet bepaald omarmd in de studio. “Heel gek verhaal”, noemde Frank het.

Evert sluit het niet uit: “Nou, zou het daarmee te maken hebben?”

U kunt het fragment terugzien op de website van Radio 538.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen