Onbegrip voor Leontine Borsato na vergeven Marco: ‘Hij deed 50 dames!’

FawryNotSawry, het digitale stiefneefje van Albert Verlinde, begrijpt er helemaal niets van dat Leontine Borsato ineens weer helemaal te koop loopt met haar vreemdgaande ex Marco Borsato.

FawryNotSawry en Marco en Leontine Borsato © YouTube, Instagram

Leontine en Marco hebben net een vakantie op Ibiza achter de rug en lijken weer helemaal hoteldebotel. Leontine postte op een gegeven moment zelfs een verliefde selfie met haar Marco. Toch wel een beetje gek, vindt RUMAG-ster FawryNotSawry, die online een begrip is op het gebied van entertainmentroddels.

Publiekelijk vernederd

Fawry kan er met zijn pet niet bij, zegt hij in zijn programma RoddelLoog. “Ik vraag me af als je als vrouw zijnde zó ontiegelijk bent vernederd, publiekelijk bent vernederd, neem je dan nog een vent terug?”

Het is inmiddels algemeen bekend dat Marco een totaal eigen invulling aan het begrip huwelijkse trouw heeft gegeven. Hij is flink vreemdgegaan. “En niet met één persoon. Wel met dertig, veertig of vijftig mensen.”

Bataljon aan wulpse dames

Marco’s affaire met Iris de Hond is bevestigd en die met zijn secretaresse is ook zo goed als zeker. Volgens Henny Huisman is er echter nóg een heel bataljon aan wulpse dames die onder Marco zijn gaan liggen. Die dreigt hij te gaan onthullen in zijn nieuwe biografie, waar Marco naar verwachting woest over zal zijn.

Fawry’s co-host René Watzema reageert verbaasd als hij hoort over ‘dertig, veertig of vijftig dames’. “Oh echt? Ik dacht alleen met die pianiste. Hoeveel namen zijn er dan?”

Daarop zegt Fawry: “Ongelooflijk deze man. Ik doe al acht maanden een roddelprogramma met hem…”

Hele waslijst aan vrouwen

René: “Gooi nog eens een paar namen dan.”

Fawry: “Ja, dat zijn allemaal onbekende namen, maar er is een hele waslijst met vrouwen die hij onder handen heeft genomen en dat is echt niet alleen Iris de Hond.”

Zelf vindt Fawry het maar raar dat Leontine weer verder wil met Marco. “Ik snap dat Leontine denkt van: oké, we hebben een gezin samen, we doen het voor de kinderen. Dat snap ik wel, maar ik vind het toch heftig als je weet wat je vent geflikt heeft bij je en het is open all over the media.”

RoddelLoog

De RoddelLoog kunt u hier bekijken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is de tijd aangebroken om Marco te vergeven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen