Henny Huisman: ‘Cokegeruchten blijven kleven aan Tino Martin’

Henny Huisman denkt dat zijn pupil Tino Martin nog wel even last blijft houden van de cocaïnegeruchten die zijn gelanceerd in RTL Boulevard. “Dat blijft nog wel even aan hem kleven.”

Tino Martin en Henny Huisman © NPO

Er hangt door RTL Boulevard en tv-kenner Rob Goossens een zweem van witte poeder om Tino Martin heen. De zanger werd voor bijna een miljoen kijkers beschuldigd van cocaïnegebruik. Hij heeft dat wel ontkend, maar heel stellig klonk het allemaal ook weer niet. De geest is uit de fles en Tino is de klos.

Cokegebruik

Henny wist niet wat hij hoorde toen de cocaïneroddel werd gelanceerd. “De geruchten over zijn vermeende cokegebruik zullen nog wel even aan hem blijven kleven. Ik wist wel dat hij veel drinkt, te veel. Dat vind ik ook niet verstandig, maar als hij het thuis doet, moet hij het zelf weten. Bij optredens moet hij dat niet doen”, zegt hij in de Nieuwe Revu.

Cocaïne wordt bovengemiddeld vaak gebruikt door bekende Nederlanders. “Waarom artiesten drank en drugs gebruiken? Misschien helpt het de zenuwen wat weg te nemen, maar voor een volgepakt Ahoy mag je best in je broek schijten van nervositeit.”

Henny adviseert

Henny adviseert om helemaal nooit naar de cocaïne te grijpen. “Het is klotespul, er wordt veel te lichtzinnig gedaan over ‘een snuifje of een pilletje’. Het is bijna normaal geworden, maar dat is het absoluut niet.”

Rob vertelt in hetzelfde blad overigens bij zijn argwaan te blijven. “Zijn management houdt vol dat die mindere optredens echt niks met drank of andere middelen te maken hebben. Tsja. Dat moeten we dan maar geloven, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat veel BN'ers cocaïne gebruiken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen