Britt Dekker rijdt niet alleen Porsche, koopt ook bizar dure tassen

Het luxeleven als Talpa-ster bevalt Britt Dekker enorm goed. Niet alleen rijdt ze rond in een Porsche Macan van meer dan 100.000 euro, ook koopt ze extreem dure tassen van Dior en Louis Vuitton.

Britt Dekker © Beau

Britt Dekker lijkt helemaal binnen te lopen nu ze een lucratief contract getekend heeft bij Talpa Network. Ze afficheert zichzelf nog altijd heel graag als een ster die ontzettend gewoon gebleven is, maar ze rijdt nu naar de bakker in een auto van meer dan een ton en daar aangekomen trekt ze haar portemonnee uit tassen die een modaal maandsalaris kosten.

Bijenkorftijger

Ze slaat haar Talpa-tonnen het liefst stuk in luxewarenhuis De Bijenkorf. “Ik shop graag bij De Bijenkorf, niets kan verveling lekkerder stillen”, zegt ze in de Beau Monde. “Als ik stop met shoppen bij De Bijenkorf, kelderen de aandelenkoersen, haha.”

Af en toe reist Britt ook af naar Dubai om duizenden euro’s uit te geven in proletenwinkels. “Als ik in Dubai ben, koop ik gerust het halve winkelcentrum leeg. Waar ik vervolgens spijt van heb. Ik heb veel dure tassen die staan te verstoffen en verkreukelen in de kast.”

Dior en Louis Vuitton

Waar komt dit ineens allemaal vandaan? Britt was toch die gewoon gebleven meid die rondrijdt in een roze Ford Ka? Die zo dichtbij de mensen staat? En die dat poenerige van de showbizzwereld maar niets vindt? Welnee, dat is puur haar imago. Ze kiest er bewust voor om haar poenerige hobby niet te etaleren op Instagram.

Britt legt uit waarom ze haar luxeleven verzwijgt op de socials: “Mijn eigen volgers zijn veelal kwetsbare meisjes tussen de 8 en de 18. Ik vind het niet leuk voor hen als ik ga vertellen over tassen van Dior en Louis Vuitton, spullen die zij zich niet kunnen veroorloven.”

Shoptripjes naar Dubai

Al die jonge fans van Britt hebben er geen idee van dat zij hun idool zó steenrijk maken dat ze shoptripjes organiseert naar Dubai. “Ik heb daar wel eens bij een geldautomaat gestaan waar je naast bankbiljetten ook goudklompjes kon pinnen. Hoe dan?! Je kijkt er je ogen uit. Alles is nep, gemaakt, aangelegd.”

“Het is een leuke wereld om in te stappen. Maar ook om weer uit te stappen. Het staat ver bij de werkelijkheid vandaan. Vandaar dat ik het mijn volgers niet laat zien en het bij paarden houd. Die zijn bereikbaar voor iedereen.”

Balenciaga

Heeft ze ook wel eens spijt van een van haar bizar dure impulsaankopen? Ja, van haar Balenciaga-sneakers, die al gauw 800 euro per paar kosten.

Waarom kocht ze die? “Op Instagram volg ik veel modepoppetjes: Anna Nooshin, Lizzy van der Ligt, Sylvie Meis, Claire Rose. Ze zijn allemaal superknap en superdun. Alles staat ze. Dan zie ik schoenen die bij hen supertof staan, en koop ze ook. Vervolgens zie ik eruit als een clown.”

Tja, op naar de Leger des Heils-bak dan maar in die Porsche Macan.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van al deze poenerige ontboezemingen van Britt Dekker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen