Britt Dekker reageert op peperdure Porsche van ruim 100.000 euro

Britt Dekker hield het lange tijd vol om gewoon te blijven in de brallerige tv-wereld, maar inmiddels verzuipt ze zelf ook in de Talpa-tonnen. Ze heeft een peperdure Porsche van ruim een ton gekocht.

Britt Dekker © Instagram

De 29-jarige Britt weet inmiddels ook hoe handig vriendschappen kunnen zijn in de tv-wereld. Ze is goed bevriend geraakt met de dochter van Talpa-ster Wendy van Dijk en Talpa-bobo Erland Galjaard en heeft nu een buitengewoon lucratief contract getekend bij het mediabedrijf. Het regent daarom tonnen in huize-Dekker.

Britt in peperdure Porsche

Dankij al die Talpa-tonnen kan Britt nu vrolijk meedoen aan de dikdoenerij van Hilversum. Ze was ooit zo trots op haar roze Ford Ka, maar afgelopen najaar heeft ze een peperdure Porsche Macan gekocht. Ze omschrijft dat dit weekend in De Telegraaf min of meer als een soort impulsaankoop. “Ooh, de Porsche… Mijn andere auto was stuk, en toen zag ik deze”, zegt ze.

Het is voor Britt kennelijk toch wel egostrelend om met haar rijkdom te pronken. “Het leek net George maar dan op wielen. Uit enthousiasme heb ik hem gekocht.”

‘Maar ik ben echt heel gewoon!’

Om de zaak een beetje te redden, gooit Britt er snel maar weer haar ‘ik ben zo gewoon gebleven’-riedeltje in. “Maar weet je, als ik volgende week weer in een Fiat Punto rijd, dan ben ik nog net zo gelukkig. Ik ben helemaal niet van de luxe, mij zul je ook niet in het Gooi terugvinden.”

Ah, je bent niet van de luxe en niet van het Gooi, maar je rijdt wel rond in dé ultieme boodschappenauto van het Gooi. “Ja, ik ga weleens eten met vriendinnen in Laren. Dan heb ik nog hooi in mijn haar en zie ik links Paul de Leeuw en rechts die en die… Nee, daar hoor ik niet bij.” Heel geloofwaardig.

Ingestorte kijkcijfers

Hopelijk voor Britt kan ze haar luxe levensstijl lang volhouden, want haar kijkcijfers zijn echt om te huilen. Haar nieuwste vrijdagavondshow First & Last is echt volledig ingestort. Het programma trok vrijdag nog maar 379.000 kijkers en heeft daarmee de helft van zijn publiek verloren.

Britt: “Oh, daar maak ik me helemaal niet druk om. De vrijdagavond van SBS 6 is echt heel erg moeilijk, daar wil je liever niet staan. Martien en ik hadden zoiets van: zet ons daar dan maar neer, wie weet kunnen we wat bijdragen.”

Nou, die overmoed bleek dus niet zo op zijn plek.

Britt en haar Porsche

Britt schept op Instagram op over haar Porsche:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u ervan dat Britt Dekker op Instagram pronkt met een Porsche van 100.000 euro?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen