Beau-gast durft niets meer te zeggen over koningin Máxima

Topinterviewster Antoinnette Scheulderman durfde het gisteren in de talkshow van Beau van Erven Dorens niet meer aan om iets over koningin Máxima te zeggen. “Ik heb besloten dat niet te doen.”

Antoinnette Scheulderman © Beau

Antoinnette zat vorige week ook al in de talkshow van Beau en toen had ze een behoorlijk kritische mening over het koningspaar. Ze is teleurgesteld in Máxima, omdat de koningin niet zou beseffen hoe ongevoelig het is dat zij en haar man in coronatijd op vakantie wilden naar Griekenland én een boot kochten van 2 miljoen euro.

‘Ik zeg niets meer!’

Het leverde Antoinnette een storm van kritiek op. Veel mensen vonden het belachelijk dat ze zo tekeer ging tegen het koningspaar. De journaliste was gisteren bij Beau dan ook niet meer bereid om iets te zeggen over de koningin.

Beau liet een fragment zien van het jaarlijkse pr-momentje waarbij koning Willem-Alexander en koningin Máxima de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger. “Lucky TV zit nu handenwrijvend voor de buis. Ik zie veel toewijding daar bij de koningin”, merkte hij op.

Toen Beau vervolgens zijn blik naar Antoinnette wendde, onthield ze zich van enig commentaar. “Ik heb besloten in jouw talkshow niets meer over Máxima te zeggen, behalve dat ze ontzéttend goed kan schoonmaken.”

Bladblazer

Kennelijk heeft Beau niets meegekregen van de storm van kritiek die over Antoinnette heen kwam. “Oh, heb je iets onbehoorlijks gezegd?”, vroeg hij aan haar.

Antoinnette: “Vorige week had ik één kritische noot over Máxima gekraakt en dat viel niet in goede aarde, maar ze kan ontzettend met dat ding overweg. Hoe heet dat? Zo’n bladblazer of hogedrukspuit.”

Misselijkmakend

Gelukkig zat Johan Derksen ook aan tafel. Hij kwam wél met een flinke sneer. “Dit is toch misselijkmakend voor de bühne? Ze maakt toch zelf de paleizen ook niet schoon? Kom nou zeg. Wanneer er camera’s bij zijn, gaan ze staan te schrobben.”

Beau: “Ik vind het wel sympathiek. Ze geven het goede voorbeeld, iedereen steekt zijn handen uit de mouwen.”

Johan: “Dat mag toch wel voor die centen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen