Mariska van Kolck zegt nee tegen SBS 6-hit Lang Leve De Liefde

Mariska van Kolck ziet het niet zitten om na haar deelname aan de NPO 3-datingshow First Dates ook mee te doen aan het SBS 6-equivalent Lang Leve De Liefde. “Dat doe ik niet.”

Mariska van Kolck © BNNVARA

De 57-jarige Mariska is alweer jaren single en een man zou ze best leuk vinden, maar die komt maar niet op haar pad. Ze probeerde de ware vorig jaar te vinden via First Dates, maar dat is niet gelukt. De makers van Lang Leve De Liefde trokken daarna óók bij haar aan de bel, maar die uitnodiging heeft ze geweigerd.

‘Dit gaat me te ver’

Mariska vindt dat concept helemaal niets, vertelt ze in weekblad Story. “Onlangs nog heb ik het aanbod van SBS 6 om mee te doen aan het datingprogramma Lang leve de liefde afgeslagen. Eerder heb ik aan First Dates meegedaan. Dat ging alleen om een etentje. Maar om nu 24 uur lang in een huis te zitten met een onbekende man, dat gaat me te ver.”

Het heeft helemaal geen zin om een etmaal met een single man door te brengen, aldus Mariska. “Vaak omdat ik al bij binnenkomst weet of ik hem leuk vind of niet. Dat was bij First Dates ook zo. Mijn gezicht spreekt boekdelen. Vooral mensen die mij kennen, zagen bij de tv-uitzending direct aan mijn gezicht wat ik ervan vond.”

Happy single

Het is volgens Mariska verschrikkelijk om een etmaal met iemand door te brengen als je in de eerste minuut al weet dat het helemaal niets gaat worden. “Maar ik zal tijdens een date nooit iemand kwetsen door te zeggen dat ik hem niet aardig vind. Iedereen doet op dat moment toch zijn best.’

De musicalactrice is nu zes jaar vrijgezel. “En eigenlijk bevalt dat steeds beter. Vooral in het afgelopen jaar, waarin iedereen heel erg op zichzelf aangewezen was‚ merkte ik dat ik het met alleen vriendinnen heel gezellig vond. Ik had een kleine bubbel en ik heb niet één keer een partner gemist.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen