Wilfred Genee tipt zijn vrouw als nieuwe RTL Boulevard-ster

Wilfred Genee denkt dat zijn vrouw Lili Genee-Pirayesh het in zich heeft om deskundige te worden in RTL Boulevard. Ze staat er in elk geval voor open om tv-ster te worden, onthult hij in Weekend.

Lili en Wilfred Genee © YouTube

De laatste tijd duikt Lili om de haverklap op in de media. Aan het begin van het jaar was het nog om een boekje te promoten, maar de laatste tijd zoekt ze de schijnwerpers heel bewust op. Zo ging ze voor een bizar item van Dennis Schouten op bezoek bij de ontspoorde realityster Rogier Smit en schittert ze nu in een videoclip van John de Bever.

Lili in RTL Boulevard

Lili is op een gerenommeerde mediasite al een ‘televisiester in de dop‘ genoemd, maar hoe kijkt Wilfred hiernaar? Hij vertelt in de Weekend: “Als er een programma voorbij zou komen, heeft Lili al aangegeven dat ze er absoluut voor open zou staan, maar het is niet zo dat ze het bewust opzoekt. Als er iets leuks op haar pad komt, waarom niet?”

RTL Boulevard zou wel een mooie klus zijn, denkt Wilfred. “Ik denk dat zij heel goed zou kunnen presenteren, maar ook dat ze bijvoorbeeld als deskundige zou kunnen fungeren bij bijvoorbeeld RTL Boulevard. En dan op het gebied van gezondheid en lifestyle.”

Lili naar de NPO

Als de showrubriek geen interesse heeft, dan is de NPO ook nog een mogelijkheid, aldus Wilfred. “Het kan ook bij een wat serieuzer programma bij de publieke omroep. Ik vind dat Lili heel zinnig over deze materie kan praten. Het is een verschrikkelijk woord, maar ik vind haar heel naturel.”

Vreest Wilfred niet dat Lili net als zo’n beetje elke BN’er kapot zal worden gemaakt op de socials? “Je kunt natuurlijk opmerkingen verwachten als: dat is de vrouw van Wilfred Genee, dat zal wel door hem geregeld zijn. Je moet er rekening mee houden dat er altijd meningen over je zullen zijn. En je moet je afvragen of dat wel is wat je wil.”

Lili in een videoclip

Lili en Wilfred in de nieuwste videoclip van John de Bever:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Lili een tv-klus krijgt, denkt u dan dat ze dat aan Wilfred te danken heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen