Vrouw Wilfred Genee spat van het scherm: televisiester in de dop?

Lili Genee-Pirayesh, de vrouw van Wilfred Genee, is de afgelopen weken veelvuldig in de media omdat ze een boek heeft uitgebracht. Zo spatte ze gisteren van het scherm in RTL 4’s Koffietijd.

Lili Genee © Koffietijd

De Perzische schoonheid van Lili Genee is ontegenzeggelijk: de vrouw van Wilfred Genee is behoorlijk mediageniek. Niet alleen komt ze goed over op beeld, ook komt ze gemakkelijk uit haar woorden en weet ze behendig haar pr-moment te pakken. Hebben we hier te maken met een televisiester in de dop?

Lili bijt Wilfred

Hoewel Lili aan tafel zat voor een schreeuwend saai onderwerp – iets over ‘dicht bij je gevoel zijn’ en ‘persoonlijke innerlijke groei’ – ging het ook nog even over haar relatie met haar bekende man Wilfred. “Naast die twee kinderen heb je inderdaad Wilfred als man”, begon Quinty Trustfull. Lili daarop: “Ja, ook dat nog!”

De collega’s van Wilfred verbazen zich er altijd over dat hij zo’n leuke vrouw aan de haak heeft geslagen. Waarom koos zij voor Wilfred? “Ik heb altijd wel iets nodig om in te bijten, zeg ik altijd. Ha ha. Dan heb je aan Wilfred een goede. Dat uitkiesproces gaat ook vrij intuïtief, heb ik me laten vertellen door familietherapeuten. Je kiest altijd goed en dat vond ik een heel geruststellende gedachte.”

Innerlijke wereld

Hoe gaat ze om met de commotie die aan Wilfred z’n broek hangt? “Je hebt een man die heel veel in de publiciteit staat, niet altijd even positief en iedereen heeft er een mening over. Hoe vind jij zelf die balans daarin? Mensen kijken jou daar ook op aan”, aldus Quinty.

Lili: “Ik heb daar minder last van. Ik denk dat mijn opvoeding mij heel veel vertrouwen en zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik denk dat dat een behoorlijke basis is. Ik voed ook mijn innerlijke wereld. Sommige mensen weten ook niet eens wat dat is.”

‘Tv-wereld is toxisch’

De tv-wereld is volgens Lili ‘toxisch’ en dat laat ze niet toe tot haar geest. “De wereld van Wilfred is absoluut toxisch te noemen – dat durf ik wel te zeggen – en je hebt met heel veel impulsen te maken. Als Wilfred en ik als gestreste ouders rondlopen, dan zien de kinderen dat. Ze kijken non-verbaal naar je en je houding; het zijn heel slimme rakkers.”

Ze praat daar ook veel over met Wilfred. “Met Wilfred heb ik steeds betere gesprekken. Ik heb geleerd om me te uiten.”

Nieuwe Op1-host?

Al met al zou Lili prima geschikt zijn voor lifestyletelevisie. Het is ook niet ondenkbaar dat Lili een dag in de week Op1 gaat presenteren; ervaring is voor dat programma niet noodzakelijk.

Zelf zien hoe Lili overkomt op beeld? Onderstaand kunt u het interview terugzien.

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen