Martijn Koning en Peter van der Vorst in gesprek: ‘Zelfs mediator nodig’

Martijn Koning en Peter van der Vorst zijn anderhalve maand na de omstreden Thierry Baudet-roast in Jinek eindelijk met elkaar in gesprek gegaan. “Er was zelfs een mediator nodig.”

Martijn Koning en Peter van der Vorst © NPO, RTL

Martijn Koning besloot in de talkshow van Eva Jinek om een behoorlijke felle roast uit te spreken tegen Thierry Baudet. De politicus stapte op, waarna zowel RTL als Jinek publiekelijk hun excuses aanboden. Peter riep vervolgens dat Martijn zijn vertrouwen geschaad heeft en niet veel later bleek Martijn niet meer welkom te zijn bij Beau.

Een goed gesprek

Aanvankelijk leek het erop dat Martijn niet in gesprek wilde met RTL, maar dat is nu alsnog gebeurd. Martijn Koning en zijn manager en Peter van der Vorst en zijn woordvoerster Kim Koppenol zijn buiten gespot bij het kantoor van een Amsterdamse mediator, zie de website van Weekend voor de foto’s.

Weekend-baas Bart Ettekoven gisteren in Shownieuws: “Ze hebben daar een goed gesprek gehad.” Presentatrice Dyantha Brooks: “Was het een goed gesprek?” Bart: “Nou, dat weten we niet, want over de inhoud van het gesprek willen ze helaas niets kwijt.”

Martijn en RTL reageren

Martijn bevestigt dat hij in gesprek is geweest met Peter. “Ik heb gesproken met Peter en de inhoud is niet zo relevant.”

En RTL laat weten: “We bevestigen dat we in gesprek zijn.”

Het zal geen makkelijk gesprek geweest zijn, aldus Natacha Harlequin. “Ze hadden een mediator nodig voor het gesprek. Dat vind ik wel wat jongens.”

Bart: “Dat ontkent Martijn overigens, maar op het bordje bij de deur staat heel duidelijk mediator.”

Haatdragend

Is Martijn straks weer welkom bij Beau en Jinek? “Ik weet het niet. Ik weet niet hoe haatdragend ze zijn bij Beau. Ik denk wel dat hij eventjes een paar dingetjes moet doen om het goed te maken”, aldus Bart.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen