Sjorrende Ferry Doedens: ‘Wat ben ik in vrédesnaam aan het doen?’

Ferry Doedens twijfelt er soms aan of hij er wel goed aan heeft gedaan om zijn mainstream carrière op te geven voor een pagina op OnlyFans, waarop hij elke dag een andere wasbak onder spuit.

Ferry Doedens © Martijn van Gelder

Na zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden raakte Ferry dermate in paniek dat hij zijn lichaam is gaan verkopen op het ‘vieze’ sociale medium OnlyFans. “Alle producties lagen vorig jaar helemaal plat. Mijn plan A was weg, een plan B had ik niet. Dat dwong me om creatief te gaan nadenken”, vertelt hij in de nieuwste Veronica Magazine.

Gek idee

De nieuwe sjorcarrière van Ferry lekte uit in de pers en op een gegeven moment zag hij zich genoodzaakt om zijn moeder in te lichten. “Ik heb uitgelegd dat ik niet zo goed wist waar ik mee bezig was en onzeker was over mijn financiële situatie, omdat ik geen vooruitzicht had op ander werk.”

Nu staat Ferry bekend als de gevallen soapacteur die geld verdient door aan zijn hangende vleermuis te trekken. “Het is een gek idee dat iedereen ervan op de hoogte is dat ik op OnlyFans sta, maar ik besef nu ook dat het niet het allerergste op de wereld is.”

‘Wil ik dit wel?’

Na een hele serie sjorfilmpjes begint Ferry zich inmiddels af te vragen of dit wel is wat hij wil. “Ik vraag me ook af of dit echt is wat ik wil. Ik ben een persoon op OnlyFans, maar ik ben ook nog gewoon Ferry die acteert en zingt. Kunnen die twee werelden naast elkaar bestaan?”

Die vragen stelt hij zich ook af in de nieuwe PowNed-documentaire over dit onderwerp. “Hoe lang wil ik zo’n account op Only Fans hebben, wil ik dit eigenlijk wel, ben ik iemand die past op OnlyFans, waarom doe ik dit?”

Ferry in paniek

Af en toe wordt Ferry radeloos wakker met de vraag waarom hij zichzelf zo heeft verlaagd. “Ik ben een mens, dus ik heb mijn ups, maar ook zeker mijn downs. In het programma zie je dat ik soms in halve paniek wakker word, omdat ik denk: wat ben ik in vrédesnaam aan het doen? Wil ik dit wel?”

Ferry wil namelijk ook gewoon nog familie-amusement blijven maken: presenteren en acteren op tv. “Ik ambieer nog heel mooie rollen te spelen en misschien presentatiewerk te doen. Het zingen heb ik ook weer goed opgepakt, daar ben ik volop mee bezig.”

Fragment

Betekenen de blootfoto’s Ferry Doedens het einde van zijn carrière als acteur? Shownieuws vroeg het zich in januari af:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ferry Doedens wil gewoon verder met het maken van familie-amusement op tv. Is dat te combineren met sjorren op internet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen