Ferry Doedens onderzoekt bij PowNed of zijn imago aan gort ligt

Ferry Doedens gaat inderdaad aan de slag voor Omroep PowNed. Hij komt met een driedelige serie waarin hij in de wereld van OnlyFans verkent, een wereld waarin influencers hun lichaam verkopen.

Ferry Doedens © Martijn van Gelder

In Socials, S*ks & Centen gaat de kersverse OnlyFans-ster op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van de ‘foute’ social media. “Ferry heeft zich in een avontuur gestort waarvan hij de afloop nog niet kent in een wereld die nog veel geheimen voor hem heeft”, aldus een woordvoerder van de omroep.

Ferry pakt 30.000 euro

Het is een wereld waar Ferry zelf pas onlangs is toegetreden, maar al bescheiden succesvol is. Zijn OnlyFans-account telt inmiddels bijna 3K betalende volgers, waarmee hij maandelijks een beste boterham verdient. Het gaat om een inkomen van zo’n 30.000 euro per maand.

Toch leven er bij Ferry ook nog een hoop vragen. “Sinds hij geout is als content creator op het platform is hij ook kwetsbaar en bij vlagen onzeker. En welke consequentie heeft snel veel geld verdienen aan je bekendheid achter een betaalmuur? En vooral: waar ligt de grens, want de verleiding om steeds meer van jezelf te laten zien om je fans te pleasen is groot.”

Samen met Levy

Aan het woord komen bekende influencers die – net als hij – gekozen hebben om achter een betaalmuur zichzelf van hun meest pikante en expliciete kant te laten zien, waaronder Nederlands grootste OnlyFans-creator Levy van Wilgen (23), met wie hij een goede vriendschap heeft opgebouwd.

Ook aan het woord komen Kiki van Hees (25) en Elise Siswet (25). “Hoever zijn zij bereid te gaan op hun platform? En levert het naast inkomsten niet ook blijvende imagoschade op? Kortom: is er voor Ferry een leven na OnlyFans?”

Persoonlijk document

Het programma is een behoorlijk persoonlijk document. “Ook gaat Ferry in gesprek met familie en vrienden, wat vinden zij van het pad dat hij nu is ingeslagen? Alle gesprekken die Ferry voert, doen hem nadenken over zijn eigen keuzes. Om uiteindelijk antwoord te krijgen op de vraag: is dit een wereld waarin ik wil blijven?”

De nieuwe Ferry-show wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is vanaf maandag 26 april te zien op NPO 3. De serie bestaat uit drie afleveringen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen