Wilfred Genee zet Lee Towers neer als vals zingende B-artiest

De gerespecteerde artiest Lee Towers is ongelooflijk hard aangepakt in het programma van Wilfred Genee op Radio Veronica. De presentator en zijn sidekicks zaagden hem bij de enkels af.

Wilfred Genee en Lee Towers © Veronica, YouTube

Lee Towers is door veel mensen geliefd omdat hij gezien wordt als een verbindende artiest. De mannen van Veronica Inside zijn echter niet zo onder de indruk en zien in de nieuwe Staatsloterij-reclame (zie onderstaand) het bewijs dat hij een vals zingende B-artiest is geworden, zo lieten ze gisteren blijken op Radio Veronica.

Kneitervals

In de Staatsloterij-reclame zingt Lee dat zijn dag niet meer stuk kan met een lot op zak. Achterin zijn auto zitten zangeressen Berget Lewis en Leona Philippo. Wilfred Genee liet de reclame meermaals horen in zijn programma om vervolgens te lachen over de zangkunsten van Lee.

Het is volgens Wilfred kneitervals. “Is het de bedoeling dat het niet helemaal goed klinkt of ligt het aan mij? Het is toch heel vals?”

Zijn sidekick Niels van Baarlen klonk vervolgens in elk geval wél heel vals: “Ik denk dat Lee gewoon niet heel goed meer kan zingen. Als hij dat You Never Walk Alone zingt, dan doet hij zijn hand naar voren, dat het publiek zingt.”

Gierigaard

Het is volgens de mannen van VI een gierigaard. Het is Lee allemaal te doen om het geld, denkt Niels. “Lee denkt: de groeten, ik pak tien ruggen.”

Rick Romijn vervolgens: “Ken je dat verhaal van zijn beste vriend, die afscheid nam in Ahoy?” Lee trad op bij dat afscheid, maar wilde daar wel 5.000 euro voor hebben, beweert hij.

Hij zal het wel nodig hebben, aldus Niels. “Je moet ook niet vergeten dat Lee niet 230 keer per jaar optreedt, zoals Frans Duijts.” Rick daarop: “Lee is loaded van hier tot Tokio. Die heeft goud geld verdiend.”

‘Ontzettende coverartiest!’

Niels vindt het onbegrijpelijk dat Lee zo veel geld heeft verdiend. “Waarmee?! Hij heeft twee hits, man! Noem zijn hits dan eens op! Hij heeft niks van zichzelf, hè? Laat ik het zo zeggen: ik zie op Lee’s Wikipedia-pagina bij de hoogste noteringen vooral heel veel ‘tip’ staan, dus Lee is vooral tot de tip gekomen.”

Vervolgens keihard: “Lee is eigenlijk gewoon een ontzettende coverartiest.”

Wilfred Genee moest overal hartelijk om lachen. Hij kon zich wel vinden in de kritiek op Lee. En wat vinden ze van Berget en Leona? Die zijn ingehuurd om het valse gezang van Lee te verbloemen, gierde het trio.

Lee in tv-reclame

Lee Towers in de bewuste tv-reclame:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Voor welke artiest heeft u meer respect?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen