Robert ten Brink wilde Jeroen van der Boom bijna afzeggen

Robert ten Brink wilde de uitnodiging van Jeroen van der Boom om centrale gast te zijn in zijn talkshow Hoge Bomen bíjna afzeggen. De redactie zat hem namelijk ongelooflijk te pushen.

Jeroen van der Boom en Robert ten Brink © Wessel de Groot, Nick van Ormondt

Hoge Bomen, het programma waarin BN’ers worden opgehemeld totdat ze gaan huilen, heeft elk seizoen weer een mooie gastenlijst. Eén van de sterren die in de komende afleveringen aanschuift is Robert ten Brink. Het had echter niet veel gescheeld of de BankGiro Miljonairs-presentator had de handdoek in de ring gegooid.

Fotohorror

Robert wilde niet afzeggen vanwege zijn vroegere ruzie met Jeroen, maar vanwege een opdracht die de redactie hem had gegeven. Na het voorgesprek vroeg die namelijk om privéfoto’s van Robert. “En ja, toen kwam weer dat grote probleem: ik weet nooit waar ik zo veel foto’s vandaan moet laveren. En Roos ook niet”, schrijft hij in de Vriendin.

Tenminste, voegt Robert toe: “Die heeft ook een hekel aan het bij elkaar sprokkelen van dingen. Zouden er mensen zijn die alles geordend in mapjes en fotoalbums hebben? Vast.” Maar: “Bij ons liggen en hangen er overal foto’s, verspreid door het huis. In dozen en kisten, op prikborden en aan de muur.”

Jeroen pusht Robert

Voor zo’n onbetaalde televisieklus had Robert helemaal geen zin om zich zo uit te sloven. “Het was dus ook een ding dat wekenlang op ons to-dolijstje bleef staan.”

Ondertussen blééf de redactie van Jeroen hem maar pushen. “We kregen steeds vriendelijk vragende berichten van de redactie van het televisieprogramma of het al gelukt was en of iemand zou kunnen komen om de foto’s op te halen. Nee, blij werden we daar niet van.”

Spúúgzat

Bijna was Robert het echt helemaal spúúgzat. “Het ging zelfs zo ver, dat ik me afvroeg waarom ik ja had gezegd tegen dit overigens heel erg leuke programma. Ik bedoel: dit was zo’n helse opdracht, dat ik bijna spijt had.”

Gelukkig heeft Robert de foto’s nu alsnog allemaal bij elkaar. Dan kan hij straks lekker onderuitgezakt snotteren bij Jeroen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gerard Joling was afgelopen weekend de eerste BN'er die niet huilde in Hoge Bomen. Gaat Robert wél voor de bijl?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen