Shownieuws krijgt klachten over overdosis André Hazes jr.

Shownieuws-ster Bart Ettekoven krijgt na de uitzending vaak klachten van kijkers die zich ergeren aan de overdosis André Hazes jr. Zij hekelen dat het in bijna elke uitzending over hem gaat.

André Hazes jr. Beeld: William Rutten

André Hazes jr. vindt zijn privéleven interessant genoeg om het via zijn socials met de rest van Nederland te delen. De zanger doet altijd net alsof hij alle media-aandacht voor zijn liefdesleven zo vervelend vindt, maar ondertussen bespeelt André de showmedia behendig door af en toe wat hints op Instagram te zetten.

‘Zó moe van Hazes’

Elke scheet die André laat wordt uitgebreid uitgemeten in de showmedia en dan met name in Shownieuws. Daar krijgt Bart dus flink wat klachten over, onthult hij in de podcast van het programma. “Ik krijg best vaak DM’etjes op Instagram van mensen als het dan weer over Hazes is gegaan in Shownieuws”, zegt hij.

Wat zeggen die mensen? “Die zeggen: ‘Kan het een keer níet over Hazes gaan? Ik word zo móe van die familie.’ Maar tegelijkertijd merk je toch dat mensen er alles van willen weten.”

Hazes scoort

De reden dat André steeds voorbijkomt in de showmedia, is dat mensen er massaal op aanslaan, legt Bart uit. “Kennelijk blijft het de mensen toch boeien. Het scoort online ook altijd goed en in de uitzendingen scoort het ook goed.”

Het optreden van André in de talkshow van Beau maakte vorige week ook de tongen los. Hij bevestigde daar dat Sarah van Soelen inderdaad zijn nieuwe vriendin is. “Dat hebben ze natuurlijk van tevoren doorgesproken. Beau heeft van tevoren in de kleedkamer gezegd: ‘Ik kan hier niet niets over vragen.’ Hij is erop voorbereid en weet wat hij gaat zeggen.”

‘Hij post alles’

André weet de media goed te bespelen, aldus Bart. Hij wijst op de foto die André plaatste met zijn nieuwe schoonvader. “Die kun je ook niet plaatsen. Dat was ook toen hij even een tijdelijk uitstapje bij Bridget had. Toen riep de hele wereld ook: ‘Waarom moet je de hele tijd alles posten?'”

“Maar ja, dat is tegelijkertijd ook wel weer hun manier van communiceren. Hij lijkt er ook echt van te genieten als Beau hem vraagt hoe het nou zit.”

Podcast

De podcast van Shownieuws kunt u hier beluisteren:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u ook een beetje Hazes-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen