Rob Goossens wil Akwasi niet van het dak gooien

Tv-journalist Rob Goossens heeft niet de behoefte om Akwasi van het dak te gooien, ondanks dat hij nogal kritisch is over de oproerrapper. Dat zegt hij in de mediapodcast van De Telegraaf.

Akwasi en Rob Goossens © RTL

Rob mag als gerenommeerd mediakenner van De Telegraaf en RTL Boulevard dan wel kritisch zijn over Akwasi en zijn omroep Zwart, maar dat betekent niet dat hij agressieve gevoelens jegens de rapper koestert. Hij maakt dat dan ook met klem duidelijk in de mediapodcast van zijn krant.

Van het dak gooien

Als het over Akwasi gaat, merkt Rob op: “Jullie zullen wel van mij verwachten dat ik zeg van: ‘Die Akwasi moeten we van het dak gooien’, of weet ik veel wat, maar bij Omroep Zwart zitten ze natuurlijk ook gewoon totáál met die vent in de maag.”

Rob blijft uitermate kritisch over Akwasi. “Er kunnen nog wel honderd mensen zeggen dat het zo’n lieve man is en dat hij zo creatief is, maar het is wel ook de man die op de Dam heeft geroepen dat hij de eerstvolgende Zwarte Piet zou gaan trappen en op een gegeven moment in een vrij onschuldig interview zit en dan de laptop van de interviewer onklaar dreigde te maken.”

Ceremonieel

Het zijn allemaal heel onfrisse incidenten, vindt Rob. “Zo iemand wil je gewoon niet in de buurt hebben van jouw omroep, want het kan je alleen maar schade opleveren.”

“Wat dat betreft: ik denk dat ze bij Omroep Zwart al lang weten dat ze Akwasi een rolletje moeten geven, maar dat het meer ceremonieel wordt.”

Podcast

Het hele relaas van Rob over Akwasi en zijn omroep kunt u terugluisteren in de Telegraaf-mediapodcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Omroep Zwart last heeft van het imago van Akwasi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen