Patty Brard reageert op felle kritiek: ‘Ik forceer niemand!’

SBS 6-vedette Patty Brard hekelt de suggestie dat zij en Connie Witteman hun ozonhobby zouden opdringen aan hun volgers. “Ik forceer niemand tot wat dan ook”, aldus de Shownieuws-presentatrice.

Patty Brard © Shownieuws

Connie heeft op aanraden van Patty allemaal ozongas in het achterwerk van haar hond laten spuiten. Het werkt volgens de diva’s als een tierelier; het beest lag op apegapen, maar huppelt nu weer door Connie’s achtertuin: het Vondelpark. Deze ozonpropaganda is volgens de Vereniging tegen de Kwakzalverij echter levensgevaarlijk.

‘Ik forceer niemand’

Je moet dit soort alternatieve geneeswijzen helemaal niet propageren, vindt de vereniging, die ozontherapie ‘gebakken lucht‘ noemt. Connie en Patty staan echter pal achter hun ozonleverancier Natuurlijk Gezonde Dieren. Sterker nog: zelf staat Patty ook helemaal stijf van de ozongas.

Patty reageert op Instagram: “Misschien wel belangrijk om te weten dat een holistische arts van Natuurlijk Gezonde Dieren aan de basis een officieel afgestudeerde dierenarts is! Hij gelooft alleen niet zo in heel veel (te) sterke medicijnen en werkt daarom op natuurlijk wijze… En trouwens: ik forceer niemand tot wat dan ook! Leven en laten leven. Vooral dat laatste!”

Vitaminepillen

Vervolgens laat Patty haar overdosis vitaminepillen zien. “Allemaal doen en laten wat je zelf wil”, schrijft ze erbij.

Medediva Connie is het er helemaal mee eens: “Patty en ozongas hebben mijn Rocco gered! Ik ben dankbaar en hoe de rest erover denkt zal mij een r..zorg zijn. Dikke doei!”

Onbewezen en onzinnig

Story-onderzoeksjournalist Jeffrey Stevens, die de hele zaak aan het rollen bracht, is kritisch. “Patty reageert nu ook op ozonverhaal: haar ‘holistische’ dierenarts heeft ooit een reguliere opleiding gevolgd. Maar daar ging het niet om. Het punt is dat hij onbewezen en onzinnige behandelmethoden aanbiedt die de faculteit Diergeneeskunde (waar hij is opgeleid) afwijst.”

Hij vervolgt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is de meest glamoureuze diva van Nederland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen