Luuk Ikink leeft mee met Ferry Doedens: ‘Het is heel verdrietig’

Luuk Ikink vindt het ongelooflijk verdrietig dat Ferry Doedens zo is afgegleden. De RTL Boulevard-ster heeft gekeken naar Ferry’s nieuwe zielenroerselenshow bij PowNed en werd daar ietwat sip van.

Ferry Doedens en Luuk Ikink © RTL

Een paar maanden na de start van zijn sjoravontuur heeft Ferry af en toe een beetje spijt van zijn carrièremove, onthult hij in zijn nieuwe PowNed-serie over zijn OnlyFans-carrière. “In het programma zie je dat ik soms in halve paniek wakker word, omdat ik denk: wat ben ik in vrédesnaam aan het doen? Wil ik dit wel?”

Heel verdrietig

Luuk heeft die driedelige PowNed-serie inmiddels al bekeken. “Wij hebben deze documentaire ook al mogen zien en ik vond het best wel een beetje een verdrietige aflevering. Het was verdrietig, omdat je al aan Ferry merkt dat hij ook niet helemaal zeker weet of hij wel door wil in deze business en of hij wel het goede heeft gedaan door er überhaupt aan te beginnen. Hij is meteen heel heftig begonnen.”

De presentator wijst erop dat Ferry direct filmpjes is gaan posten waarin hij allemaal wasbakken onderspuit met zijn opgewonden deegroller. Andere OnlyFans-sterren bouwen het eerst op; die laten bijvoorbeeld eerst hun bilspleet zien. “Dat is het denk ik. Hij is zo hardcore erin gegaan”, aldus Bridget Maasland.

Onhandig

Een beetje onhandig van Ferry, denkt Luuk. “Ja, hij laat veel zien en hij doet ook veel met zichzelf, terwijl andere OnlyFans-mensen alleen hun hele lichaam laten zien en dat is het ook.”

Bridget: “En die verdienen daar heel veel geld mee. Daar komt hij volgens mij nu pas met terugwerkende kracht achter.”

Luuk: “Ja, en zijn fans vragen nu ook: ‘Wij willen wel meer blijven zien’, dus hij voelt ook continu die druk van de fans die voor hem betalen om maar meer te laten zien. Daar is hij echt mee aan het worstelen.”

Carrière voorbij?

De grote vraag is: is Ferry’s mainstream carrière voorbij of niet? 70 procent van onze poll-stemmers denkt van wel. Luuk: “Ik snap wel dat het op dit moment, nu die OnlyFans-carrière speelt, het misschien wat lastig is. Misschien combineert dat wel wat moeilijk, maar laat het los en ga andere dingen doen.”

Bridget: “Het kan er ook altijd nog af toch?”

Luuk: “Dat is wel moeilijk. Op internet gaat natuurlijk nooit meer iets echt weg.”

Account verwijderen

Misschien kan Ferry maar beter alles weggooien, aldus Bridget. “Het gaat nooit meer echt weg, maar je kunt wel je account verwijderen en denken: ik ga me daar nu van losmaken en verder.”

Luuk: “Er zijn altijd mensen die die filmpjes hebben opgeslagen.”

Bridget: “Dat is ook weer waar.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen