Kees Tol schijnheilig in talkshow Beau: ‘Ik blijf braaf in Volendam’

Kees Tol gedroeg zich gisteren in Beau als het braafste jongetje van de klas toen gevraagd werd of hij zich houdt aan het negatief reisadvies. En dat terwijl hij in november nog lag te bakken op Curaçao.

Kees Tol en Beau van Erven Dorens © Beau

Beau van Erven Dorens had het gisteren in zijn talkshow kort over het Europese vaccinatiepaspoort dat eraan zit te komen. Voorlopig geldt nu echter al een jaar lang een negatief reisadvies. Niet iedereen houdt zich daar aan en ook BN’ers knijpen er graag even tussenuit, maar dat houden ze dan liever wel uit de roddelbladen.

André Hazesje

Beau vroeg gisteren aan zijn tafelgast Simon Keizer: “Simon, heb jij al iets geboekt?” Hij daarop: “Ehh, niet officieel geboekt, maar wel het besluit genomen ja.”

“Om in de zomer te gaan? Of ga je een André Hazesje doen?”, vroeg Beau, wijzend op het feit dat André afgelopen week op Ibiza was en dus lak had aan het negatief reisadvies.

Simon: “Nee, in de zomer sowieso Ibiza ja.”

Kees schijnheilig

Vervolgens wendde Beau zich tot Kees Tol. “Dus niet tussendoor, Kees, even naar Bonaire?”

Kees: “Als het allemaal mogelijk is, dan ga ik. Maar anders is het gewoon op het bootje in Volendam.”

Beau: “Dat is het goede antwoord.”

Curaçao

Als Kees in de schijnwerpers staat, dan vertelt hij dus precies wat er van hem verlangd wordt, maar ondertussen lag hij een paar maanden geleden wel gewoon lekker te bakken op het strand van Curaçao. En niemand mocht het weten.

Sterker nog: toen een fotograaf van Privé hem daar spotte, schakelde hij zijn manager in om publicatie tegen te houden. “Kees heeft liever niet dat hier ruchtbaarheid aan wordt gegeven”, liet hij weten aan het tijdschrift.

Uiteindelijk besloot de Privé om de foto’s van Kees in zijn neongroene zwembroek toch gewoon te publiceren. Of de lezer daar blij van werd is dan weer een tweede.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kees Tol smeekte Privé om niet over zijn Curaçao-trip te berichten. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen