Jandino Asporaat gedraagt zich ‘supersneu’: bedrog op Instagram

Jandino Asporaat heeft zich in het afgelopen jaar ‘supersneu’ gedragen door op Instagram steeds oude shirtless foto’s te posten. Dat vertelt de komediant zelf in een gesprek met de VARAgids.

Jandino Asporaat © William Rutten

De gevallen televisiester Jandino behoort bij de top als het gaat om ijdele BN’ers. Werkelijk elke stap die hij zet legt hij vast op zijn Instagram-pagina. Daar pocht hij ook maar al te graag met zijn dure auto, zijn mooie pakken en zijn afgetrainde lijf. Met dat laatste blijkt de komediant echter behoorlijk te smokkelen.

Supersneu

Jandino doet zijn volgers steeds geloven alsof hij in shape is, terwijl hij in werkelijkheid steeds heel oude foto’s post. “Vorig jaar was ik na hard trainen en diëten letterlijk vier dagen in freaking shape. Wat ik toen deed, was supersneu. Ik wist gewoon al dat ik het niet zou volhouden dus kocht ik vijf zwembroeken in diverse kleuren voor Instagram.”

En toen? “Ik maakte de foto’s op een dag tegen verschillende achtergronden en postte ze gedurende twee maanden. Iedereen reageerde: oooo Dino wat ga je goed, terwijl ik er alweer als Gerard Joling uitzag.”

Stress

Waar je je al niet druk om kunt maken als volwassen man… Ook nu kan Jandino alleen maar oude foto’s gebruiken, omdat hij een coronabuikje heeft. “Ik voel stress wanneer onze regeringsleiders weer allerlei maatregelen aankondigen. Alsof mijn toekomst mij een beetje wordt ontnomen. Dan ga ik maar pizza bestellen. Of kip.”

Thuisbezorgd heeft inmiddels één vaste bezorger op het adres van Jandino gezet. “Ik denk dan: kan mij het schelen. Vervolgens heb ik weer spijt. Ik moet binnenkort voor een scène in een nieuwe film ripped zijn. Maar bij mij is het momenteel meer spare rib.”

Tv-comeback

Binnenkort keert Jandino terug op de buis met het programma Dino’s Bezorgservice. De publieke omroep geeft hem een nieuwe kans na zijn mislukte jaren bij RTL en SBS. “Ik had verschillende aanbiedingen voor nieuwe grote shows op zak. Maar nu ik ouder word, ik ben weliswaar geen 60 maar 40, wil ik meer”, beweert hij.

Daarmee doelt Jandino op ‘maatschappelijk betrokken’ programma’s. “Ja, ik blijf nog steeds gekke Dino en de Bon Bini’s vind ik hartstikke leuk, maar ik wil ook verdieping.”

Het VARAgids-interview met Jandino Asporaat kunt u lezen via Blendle.

Instagram

Jandino op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jandino maakt zich heel erg druk over zijn shirtless foto's op Instagram. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen