Connie Witteman genadeloos afgeslacht: ‘Ze is ongelooflijk debiel’

Jan Dijkgraaf, de biograaf van Martien Meiland, vindt dat Connie Witteman echt helemaal van het padje af is. Hij noemt haar niet alleen ‘ongelooflijk debiel’, maar ook een ‘gore ped*fiel’.

Connie Witteman en Jan Dijkgraaf © RTL

Connie is dol op haar hond Rocco en toen hij onlangs ziek was, mocht het beest bij haar in bed liggen. “Je mag nooit bij mama in bed, maar ik ga het bed nu met je delen. Ik ben blij dat je weer thuis bent!”, sprak de granfluencer op Instagram.

Connie en haar Rocco

Jan zat met zijn oren te klapperen toen hij dat fragment voorbij zag komen. “Rocco is een hond! Die hond ligt in een tweepersoonsbed naast haar en dan zegt ze ‘mama’, dus ze noemt zichzelf de moeder van een hond. Dan ben je wat mij betreft zo ongelooflijk van het padje.”

De koningin van de P.C. Hooftstraat is niet goed wijs, aldus Jan. “Ik vind het zo ongelooflijk debiel dat als je een hond hebt, dat je het ziet als je kind, het behandelt als je kind en dat je dan tegen je hond praat en je het over jezelf hebt als mama of papa. Dan ben je zo ongelooflijk van god los.”

‘Het is maar een dier!’

Het wordt allemaal nog erger als een BN’er-hond overlijdt en de ster dan om condoleances gaat vragen, aldus Jan. “Weet je wat dat volk met zo’n hond doet? Die begraven hem, cremeren hem en gaan dan op Twitter en Facebook om webcare zitten bedelen.”

Hij vervolgt: “Dan zeggen ze: ‘Ik heb mijn hondje moeten laten inslapen en het was mijn allerbeste vriend en nu ben ik heel verdrietig.’ Dan gaan allerlei randdebielen zeggen: ‘Oh, wat vervelend en wat erg voor je.’ Dat gejank… Het is g*dverdomme een hond, het is een dier!”

Gore ped*fiel

Het klinkt alsof Jan geen dierenvriend is. “Wij hebben vier katten hier en als er een kat doodgaat, dan is het hartstikke zielig en we begraven hem ook in de tuin, maar dan ga je toch g*dverdomme niet lopen janken op Twitter omdat je getroost wil worden?”

Nee, het gaat Jan allemaal veel te ver. “Als het dan je kind is en je gaat met dat k*tbeest naar je bed, dan ben je gewoon een gore ped*fiel, Connie Breukhoven! Ik ben helemaal niet echt boos op haar, maar ik denk gewoon: wat ben jij een debiel.”

Podcast

De podcast van Jan kunt u onderstaand beluisteren, bovenstaande passage hoort u vanaf 52:45:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen