Instagram gelooft niet dat Hans Klok echt Hans Klok is: ‘Geen vinkje’

Hans Klok wil net als Gerard Joling wat meer tijd en moeite in social media als Instagram stoppen, maar hij krijgt maar geen blauw vinkje los. Dat zegt de goochelaar in de Shownieuws-podcast.

Hans Klok © Instagram

Nu er niet veel meer te goochelen valt, wil Hans Klok zich meer richten op televisie en de socials. “Ik heb op dit moment een zielige 13.000 volgers op Instagram. Als ik naar Ruth Jacott kijk, wat toch een fantastische zangeres is, dan heeft zij er 10.000. René Froger zit pas op de 40.000”, analyseert hij.

Werk aan de winkel

Het zijn relatief lage aantallen. “Al die namen die ik nu opnoem, inclusief mezelf: we vullen zo Carré, maar Instagram begrijpen we niet helemaal. Dus werk aan de winkel”, zegt hij in de podcast van Shownieuws.

En Gerard Joling dan? Die heeft er 364.000. “Gerard is echt een uitzondering, maar die doet er ook heel veel aan. Als je naar mijn Instagram kijkt zie je dat ik er de afgelopen week ook veel aan heb gedaan. Ik heb alleen nog geen vinkje, dus de mensen kunnen mij moeilijk vinden.”

Blauw vinkje

Waarom heeft hij geen blauw vinkje? “Ja, dat is ook wel weer een grappig verhaal. Ik heb al vier keer contact gehad met Instagram en dan heb ik gezegd: ‘Ik ben de echte Hans Klok’, alleen in mijn paspoort staat geen Hans Klok. Ik heet in het echt Piet Klok. Nee, nee, ha ha. Ik heet in het echt Johannes en daarvan is Hans afgeleid. Ik heet dus Johannes Klok.”

Daarop tipt presentatrice Dyantha Brooks hem om tijdelijk de naam van zijn Instagram-pagina aan te passen. “Maar dan weet toch helemáál niemand mij meer te vinden?”

Dat doe je dan ook maar tijdelijk, aldus Dyantha. Tot het verificatieproces erop zit. Hans: “Oh, kijk, dat is wel een tip.”

Hans op Insta

Gisteren twitterde Hans over zijn 52ste verjaardag, zie hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen