Gegniffel om Ibiza-trip André Hazes jr: ‘12.000 euro en geen zon!’

André Hazes jr. keert vandaag terug vanuit Ibiza na daar een week vakantie te hebben gevierd met zijn nieuwste vriendin, Sarah van Soelen. Hoe het was? Behoorlijk bewolkt, gniffelt Evert Santegoeds.

André Hazes jr. © Instagram

Aan het negatief reisadvies heeft André totaal geen boodschap: een week geleden vertrok de SBS 6-ster naar Ibiza voor zijn eerste liefdesvakantie met Sarah. Hij vertrok onder grote belangstelling: André had de roddelbladen ingelicht over zijn vertrek, dus in de vertrekhal werd hij uitgebreid gefotografeerd door paparazzi van Privé en Story.

12.000 euro

Edwin Smulders en Ferry de Kok fotografeerden André niet alleen op Schiphol, maar reisden ook nog eens met hem mee naar Ibiza. Daardoor weet Privé-baas Evert Santegoeds maar al te goed dat André en zijn nieuwe vlam niet bepaald zonnig weer hadden op het Spaanse vakantie-eiland.

Er werd gisterenavond al om gegniffeld in Shownieuws en vandaag kopt pagina Privé groot: ‘Weekje geen zon kost André 12.000 euro!’ “De villa die hij gehuurd heeft kost 12.000 euro voor een weekje”, weet Evert.

Bewolkt Ibiza

Voor dat geld hoop je natuurlijk op de ideale vakantie-omstandigheden, maar de zon liet zich nauwelijks zien, aldus Evert. “Het zat qua weer niet erg mee, maar misschien kunnen ze deze trip in de zomer nog eens dunnetjes over doen.”

Collega Albert Verlinde: “Ze hadden geen zon toen ze er waren?”

Evert: “Weinig, je ziet ze ook alleen maar in dikke jassen lopen.”

Albert: “Dat vind ik dan toch zielig. Hij wil haar op veel manieren zien, maar niet in dikke jassen denk ik.”

Alles dicht

Het was sowieso doodsaai op Ibiza, schrijft Evert in de krant. “Pas na verloop van tijd brak de zon door en trok het stel eropuit om vervolgens te ontdekken dat het doorgaans bruisende vakantie-eiland nagenoeg uitgestorven is. Veel horecazaken zijn dicht.”

Dankzij de aanwezige paparazzo heeft Evert nog wel een quote gescoord bij André. Hij heeft geen moeite met het negeren van het negatief reisadvies: “Ik was deze maand al eerder op Ibiza voor een televisieprogramma. Maar nu met Sarah is dat natuurlijk helemaal gezellig. We hebben nu echt tijd voor elkaar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. moet na terugkeer in Nederland tien dagen in quarantaine. Goed nieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen