Evert Santegoeds vindt André Hazes jr. de leukste ster van Nederland

Evert Santegoeds vindt André Hazes jr. de leukste ster van Nederland. Hij vindt de volkszanger heel erg eerlijk en sympathiek, vertelt de Privé-baas in gesprek met de Nieuwe Revu.

Evert Santegoeds © William Rutten

Waar André inmiddels door half Nederland wordt uitgekotst vanwege zijn omgang met vrouwen – hij is inmiddels hand in hand gespot met Sarah van Soelen nadat hij zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg weer eens aan de kant heeft gezet – is Evert een groot fan. Hij vindt het SBS 6-gezicht gewoon een leuke knul.

Eerlijk en sympathiek

Als de Nieuwe Revu hem vraagt: ‘Wie is de leukste BN’er van Nederland?’, antwoordt Evert: “Ik vind die kleine Hazes wel een fenomeen. Hoe hij is, en in talkshows uit de verf komt. Eerlijk. Sympathiek. En zo vanzelfsprekend.”

Een saillant detail is dat André’s moeder Rachel Hazes echt een verschrik-ke-lij-ke hekel heeft aan Evert. Sterker nog: ze riep Evert laatst zelfs op om haar derrière te likken. Rachel komt later dit jaar met een boek en daarin dreigt ze pikante nieuwtjes over Evert naar buiten te brengen.

Even tot hier

Wie vindt Evert nog meer leuke BN’ers? “Niels van der Laan en Jeroen Woe. Zij maken het televisieprogramma Even tot hier. Ik ben fan. Verbijsterend goed. Zo knap. De teksten, de grappen, hoe ze samenwerken. Jaloersmakend, vind ik.”

Veel mensen vinden Gerard Joling een sympathieke ster. Hoe denkt Evert daarover? “Joling is natuurlijk heel plezierig om mee te werken, een fenomeen ook, wat een artiest. Maar: hij heeft nooit wat te vertellen! Ja, ‘Ik heb een nieuwe single, ik heb een nieuwe single!'”

Gerard Joling

Een nieuwe single is voor Everts blad Privé helemaal geen nieuws. “Als Gerard Joling geen nieuwe single heeft, dan heeft hij pas nieuws, zou Henk van der Meijden zeggen. Wie heeft Joling weleens met zijn vriend op de rode loper zien staan? Wat dat betreft is Gordon voor ons natuurlijk een stuk spraakmakender.”

Gordon staat wel bekend om zijn woede-uitbarstingen. “Met Gordon is het altijd wat. Het is zelden goed. Ik moet er ook om lachen. Maar uiteindelijk praat je vaak tegen de pillen, denk ik. Maar nu niet meer, hè? Zegt hij zelf!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen