Bizar: tv-collega’s hebben Gerard Joling nog nooit zien huilen

De deskundigen van Shownieuws kwamen gisteren tot de opvallende conclusie dat zij Gerard Joling nog nooit hebben zien huilen op televisie. Sterker nog: ook niet buiten de camera’s om.

Gerard Joling Beeld: RTL

Er wordt in BN’er-land flink wat afgehuild, met name als de camera’s aanstaan. Een rollende traan op televisie betekent toch al gauw acht of negen headlines: heel goed voor de exposure dus. Van Connie Witteman tot Fred van Leer en van Gordon tot Bridget Maasland: we hebben ze allemaal al eens huilend gezien. Maar Gerard? Nooit!

Gerard zonder traan

Gerard is vanavond te gast in de Jeroen van der Boom-talkshow Hoge Bomen op SBS 6. Hoewel de opnames daar normaal gesproken altijd worden gepauzeerd voor de nodige dweilpauzes, heeft Gerard geen tráán gelaten. Tot grote teleurstelling op de studiovloer natuurlijk.

“Bij Jeroen zit iedereen altijd in no time in tranen. Zou hij ook…?”, vroeg presentatrice Airen Mylene zich gisteren af in Shownieuws. Patty daarop: “Nee, Gerard gaat niet in tranen op televisie en al helemaal niet bij Jeroen van der Boom. Het is wel de enige van alle gasten die in deze serie niet jankend te zien is.”

‘Hij jankt niet’

Vervolgens kwam Bart Ettekoven tot de zorgwekkende conclusie dat Gerard nog nóóit huilend is gesignaleerd. “Hebben we Gerard überhaupt wel eens zien huilen op televisie. Nee hè? Ik zit nu te denken, maar nee”, aldus de hoofdredacteur van de Weekend.

Patty daarop: “Nee! Überhaupt niet. Ook niet in realtime eigenlijk. Hij kan wel heel serieus zijn, maar echt janken zoals ik dat bijvoorbeeld kan en echt je uiten, dat doet hij niet. Hij is meestal degene die je troost en ook hier gebeurt het weer niet.”

Vieze haring

Hoe dan ook: Patty zit vanavond voor de buis om naar Hoge Bomen te kijken. “Ik moet vreselijk lachen om hem, want de opnames waren op de dag van mijn verjaardag. Hij was toen ’s middags bij mij en toen hadden we die challenge, weet je wel, met die vieze haring.”

Ze doelt op de surströmming-challenge, waarbij Patty en Gerard een of andere smerige haring moesten opeten. “Eerst kwam hij met 66 rozen en toen hebben we dit nog allemaal gedaan. Hij had al een ontstoken oog, had echt alles tegen die dag en ook overgegeven en gedaan…”

Hoge Bomen

Maar toch zat hij dus uiteindelijk aan Jeroens vleugel, waar hij tot overmaat van ramp nog bijna met corona besmet werd ook. Het resultaat is vanavond om 21.45 uur te zien op SBS 6.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u al die huilende BN'ers ook een beetje overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen