Gerard Joling besmet met corona tijdens opnames Hoge Bomen?

Flink schrikken voor Jeroen van der Boom: gisteren werd het coronavirus bij hem vastgesteld. Moet Gerard Joling, die afgelopen weekend te gast was in zijn talkshow Hoge Bomen, zich zorgen maken?

Gerard Joling © YouTube

Zijn zoon Luuk testte eerder al positief en nu is ook Jeroen de klos. Hij kampt met milde klachten en zit daarom met zijn hele gezin in quarantaine. “Er zijn net nog opnames geweest. Betekent dit iets?”, vroeg Tooske Ragas gisteren bezorgd in Shownieuws. Patty Brard: “Gerard Joling zat er van de week in voor opnames. Dat weet ik nog wel.”

Gerard in gevaar?

Gerard heeft afgelopen weekend inderdaad aan de piano gezeten bij Jeroen. Werd hij daar blootgesteld aan corona? Moet hij worden getest op corona? Of nog erger: heeft hij nu ook corona? Volgens Story-baas Guido den Aantrekker valt de schade mee. “Gelukkig heeft Talpa de policy dat iedereen getest wordt voor deelname aan het programma.”

Opnames gaan nooit door als iemand positief test, aldus Guido. “Dus we kunnen ook met zekerheid zeggen dat Jeroen in elk geval negatief was. Hij moet het nu uitzieken.”

Op de plank

Gelukkig voor SBS 6 hoeft er niet te worden ingegrepen in de programmering. Niet alleen de aflevering met Gerard ligt op de plank, maar ook eentje met Jack van Gelder. Die wordt aankomende zaterdag uitgezonden.

Guido: “Wat dat betreft zijn er gelukkig nog genoeg opnames op de plank, dus de zaterdagavondprogrammering van SBS 6 komt niet in gevaar. Het loopt wel een beetje vertraging op nu.”

Instagram

Gerard bij Hoge Bomen:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen