Johan Derksen gesloopt: hond aan diarree door paardenpoep

Johan Derksen zat gisterenavond helemaal gesloopt aan tafel in Veronica Inside. De 72-jarige voetbalkenner had ’s nachts nauwelijks geslapen, omdat zijn hond aan de hardnekkige diarree zit.

Johan Derksen © Veronica Inside

De populaire Johan zat doodvermoeid in het programma. “Ik zal je vertellen: ik ben de hele nacht op geweest, want mijn hond had diarree, dus om 2.30 uur liep ik door het dorp met een hond en om 4.30 uur ook.”

Paardenpoep

Waarom heeft de hond diarree? “Ja, dan ben je in het bos met ze en dan vreten ze van alles op. Viezigheid enzo. Die honden zijn ook gek op paardenpoep, hè? Je hebt bij ons al die mensen die met die paarden dat bos ingaan en die laten die paarden maar schijten. Die honden zitten dan aan die verse paardenkeutels te eten, hè?”

De Derksen-hond poept niet binnen. “Nee, ik lag te slapen en hij maakte me dan wakker met die natte neus zo. Ik dacht: zal mijn vrouw een natte wind gelaten hebben? Maar het was de hond. Dan maakt hij je wakker en dan moet je er wel uit, want dat is een teken dat hij naar buiten moet. Maar ja, dan moet je je eerst aankleden, weet je wel. Die trap weer af…”

Horrornacht

Volgens Johan poept zijn hond ook niet in de tuin. “Hij plast wel in de tuin, maar hij ziet de tuin als een verlengstuk van de kamer en daar poept hij niet. Dat doet hij uit zichzelf. Dan moet ik toch weer met hem naar buiten.”

Hij heeft een echte horrornacht achter de rug. “Dat is wel vervelend, hoor. Als je de hele nacht wakker bent.”

Gelukkig hoeft Johan zich niet aan de avondklok te houden. “Je mag alleen met een hond naar buiten in die uren.”

Fragment

Het fragment uit VI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een Veronica Inside zonder Johan Derksen levensvatbaar zou zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen