Talpa verbiedt Gordon aan te schuiven bij RoddelPraat

Gordon zal begin april toch niet aanschuiven bij RoddelPraat, de populaire showrubriek van Dennis Schouten en Jan Roos op YouTube. Het is hem verboden door zijn werkgever Talpa Network.

Gordon © William Rutten

RoddelPraat weet inmiddels wekelijks zo’n 250.000 kijkers te bekoren, maar bij Talpa kunnen ze het bloed van Dennis en Jan wel drinken. Er wordt in het programma namelijk behoorlijk ingehakt op Talpa-prominenten als Paul Römer, Patty Brard en Wendy van Dijk. Maar ook Gordon is steevast de klos in de showrubriek.

Zwarte lijst

Gordon wordt er vrijwel elke week een ‘bipolaire cokejunk‘ genoemd. Toch was Dennis een paar weken geleden wel welkom in de podcast van de SBS 6-ster. Als wederdienst sprak Gordon af om aan te schuiven RoddelPraat, maar daar steekt Talpa nu een stokje voor. Wel was Gordon vorige week telefonisch te horen in het programma.

Het lag overigens al een beetje voor de hand dat Talpa dit optreden van Gordon zou verbieden. Het is de showrubriek nog niet eerder gelukt om zo’n grote ster in het programma te krijgen, dus het zou RoddelPraat een flinke pr-boost opleveren. En daar heeft Talpa geen zin in: RoddelPraat, Jan én Dennis staan er op de zwarte lijst.

Geen toestemming

Gordon heeft zijn afzegging per WhatsApp doorgegeven aan Dennis. “Hey Dennis, ik moet je helaas teleurstellen voor 6 april. Van Talpa krijg ik geen toestemming om aan te schuiven. De reden is je bekend! Dus wellicht in een andere vorm komen we elkaar weer eens tegen! Hoop dat Jan niet al te boos gaat zijn! Hahahahhahah groetjes Gordon.”

Dennis laat weten ‘erg teleurgesteld’ te zijn, maar zegt wel thuis te zijn uitgenodigd door Gordon.

Dennis en Gordon

Tijdens de opnames van Gordons podcast ging Dennis met hem op de foto:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen