Linda de Mol onthult haar favoriete chipsmerk: ‘Echt zalig’

Belangwekkend nieuws uit Crailo: tv-koningin Linda de Mol onthult haar favoriete chipsmerk. Zijn het Hamka’s, Ringlings of Nibb-its? Of gaat ze toch voor de klassieke Pombärs? Niets van dat al!

Linda de Mol © Talpa

Linda gaat als keizerin van Hilversum niet voor al dat goedkope spul uit de Albert Heijn. Waar de duurste zak chips van de Appie nét boven de 2 euro uitkomt, trekt de SBS 6-ster zakken open van maar liefst 4 euro. Ze is namelijk dol op de White Truffle-chips van het exclusieve chipsmerk Quillo.

Truffelchips

Het is zo’n beetje het eerste wat Linda in haar mandje gooit als ze bij de kruideniersjuwelier is. “Ik zou het merk niet eens weten, maar loop in de supermarkt blind naar het vak met de truffelchips in de witte zak. Ik heb altijd wel een paar zakken in huis, want iedereen die langskomt vindt ze zalig”, zegt ze in Linda.Loves.

Is dat truffelgesnaai niet funest voor haar taille? Een beetje wel, maar daar heeft Linda een vindingrijke stylist voor. “Mijn styliste Odette heeft Levi’s voor me gekocht met een heel hoge taille waarin mijn muffintops heerlijk verdwijnen. En doordat er veel stretch in verwerkt is, zit-ie ook nog eens fijn.”

Lay’s Pickles

Allemaal leuk en aardig, maar voor veel mensen is 4 euro voor een zakje chips toch wat te gortig. Wat is het beste, goedkopere alternatief? De Volkskrant deed een paar jaar geleden een grote chipstest en kwam uit op Lay’s Pickles. “Dit is een topper. Piccalilly in chipsvorm”, jubelde de krant.

Kijk, daar heeft Mien uit Assen wat aan. Heeft Linda misschien ook nog een tip voor het gewone volk? “Met een paar vriendinnen deed ik een weekendje Maastricht. Bijpraten, winkelen en heel veel eten, heerlijk. We aten bij restaurant Brut172 van chef-kok Hans van Wolde. Aanrader.”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen