Jan Roos beledigt Erland en Wendy, slaat handen ineen met Gordon

Een verrassende wending in de nieuwste aflevering van de Jan Roos-show RoddelPraat. Terwijl Erland Galjaard en Wendy van Dijk keihard worden beledigd, zoekt Gordon juist toenadering tot de pittige showrubriek.

Jan Roos, Gordon en Dennis Schouten © RoddelPraat

Gordon en Jan Roos hebben in het online showbizzprogramma een amicaal telefoongesprek met elkaar en nog opvallender: op 6 april is Gordon te gast bij RoddelPraat, zo onthult Jans co-host Dennis Schouten. Het is de eerste keer dat er zo’n grote A-ster aanschuift in het programma en daarmee zet Gordon RoddelPraat min of meer neer als salonfähig.

PR-boost dankzij Gordon

De afgelopen maanden werd Gordon behoorlijk onder vuur genomen in RoddelPraat. Jan noemt hem in vrijwel elke aflevering een ‘bipolaire cokejunk’, maar is nu eigenlijk toch ook wel gevleid dat zo’n grote naam bij hem wil aanschuiven.

Dennis is erg enthousiast over deze enorme pr-boost die Gordon hun programma gaat bezorgen. “Hij komt dus binnenkort langs. Op 6 april zit Gordon tussen ons in”, aldus de presentator, die zelf maandag al te gast was in Gordons podcast.

‘Het lijkt me serieus leuk!’

Jan vindt het dapper dat Gordon het aandurft om aan te schuiven in RoddelPraat. “Het lijkt me trouwens wel echt serieus leuk. Volgens mij wordt het een verschrikkelijke uitzending. Dat wordt hemeltergend ordinair. Het wordt een verschrikkelijke b*tchfight, waarvan ik weet welke b*tch die gaat winnen.”

Het wordt natuurlijk oorlog, gniffelt Jan. “En dan zit jij er weer bij te grijnzen. Dan zit je alleen maar te kijken van: oh, ze hebben ruzie, lekker voor de kijkcijfertjes”, zegt hij tegen Dennis.

Erland en Wendy

En met die kijkcijfers zal het straks wel snor zitten dankzij Gordon. Het is alleen de vraag hoe blij zijn collega’s bij Talpa ermee zijn dat hij RoddelPraat gaat neerzetten als een gevestigde naam. In de nieuwste aflevering worden ook Erland Galjaard en Wendy van Dijk weer neergezet als cokesnuivers, terwijl ze daar in hun gezinsleven veel last van hebben.

Jan doet de cocaïnebeschuldiging als het gaat over Wendy’s nieuwe show De Dansmarathon, die 50 uur lang live zal worden uitgezonden op SBS 6. “Het duurt 50 uur lang. Ik begrijp wel waarom ze haar gevraagd hebben daarvoor. Het is een van de weinige dames die gewoon vijftig uur achter elkaar kan doorknallen.”

Neusschotje

Talpa-kopstukken Erland en Wendy worden behoorlijk door de mangel gehaald door Jan. “Het kost een neusschotje, maar dan heb je wel wat. Als er toch iemand aan de coke zit, is het Wendy van Dijk wel. Samen met die vent, die Galjaard, verschrikkelijk!”

“Ze moet 50 uur achter elkaar iets uitzenden. Geen normale vrouw kan dat, behalve dat ze aan de pep zit. Dat weet je toch ook wel? Ze is g*dverdomme nog met coke in haar onderbroek gepakt op Ibiza. Wat denk jij nou?”

Talpa-boycot

Het is inmiddels geen geheim meer dat zowel Dennis als Jan op de zwarte lijst zijn gezet door Talpa. Het mediabedrijf van John de Mol wil niets meer te maken hebben met de mediapersoonlijkheden, mede omdat ze veel sterren van Talpa beledigen. Zo wordt Patty Brard bijvoorbeeld elke week een ‘veenlijk’ genoemd. Nu zijn Erland en Wendy aan de beurt.

De grote vraag is: staat Talpa achter het bezoek van Gordon aan RoddelPraat? Of balen ze er toch een beetje van dat de eerste A-ster in RoddelPraat uitgerekend uit de Talpa-stal komt?

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat:

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen