Anouk deelt sneer uit aan Marco Borsato in The Voice of Holland

Anouk heeft gisterenavond in The Voice of Holland een kleine tik uitgedeeld aan haar vroegere collegacoach Marco Borsato. Ze refereerde aan zijn grote huilinterview met Linda de Mol op SBS 6.

Anouk en Marco Borsato © RTL

Marco Borsato vertelde vorig weekend in een groot vraaggesprek met Linda de Mol dat hij zo vaak is vreemdgegaan van Leontine omdat ze in een ‘intimiteitsvacuüm‘ zaten, oftewel: zij wilde niet zo vaak meer. Het interview zat vol met zelfmedelijden en dat is als een boemerang in het gezicht van Marco teruggekomen.

Dirty mind

Nu krijgt Marco dus ook Anouk over zich heen. De zangeres refereerde gisteren in The Voice aan Marco na een optreden van een kandidaat die het liedje Dear Future Husband zong, waarin de traditionele man-vrouw-verhouding gevierd wordt. Anouk kent die verhouding helemaal niet: zij is thuis de broodwinnaar en haar vriend past op de kinderen.

Collega-coach Ali B: “Het liedje gaat dus over jouw future husband, en ik hoor je zingen: ‘Don’t have a dirty mind’ en ‘be a classy guy’… Hoe zit dat met jou, Anouk? Wil jij ook een classy guy zonder dirty mind?”

Sneer aan Marco Borsato

Anouk liet daarop weten: “Ja, juist, een classy guy is goed. Een classy guy mét een dirty mind. The dirtier the better. Als hij dirty genoeg, gooi ik er wel een ring om, want ik verdien genoeg hier, toch? Ja, 2021 baby! Luister wel eventjes, jij zegt het nummer… Het is wel een beetje een gedateerde lyric toch? Niet echt van deze tijd.”

Daarna kwam de Marco-sneer: “Ik snap dat het interview van Marco Borsato afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie gewoon met vijftig jaar heeft teruggeslingerd, maar het voelt toch een beetje crazy af en toe als zo’n jonge leuke meid van 25 zo’n tekst eruit knalt.”

‘Wat is daar mis mee?!’

Ali, die juist wel van de conventionele man-vrouw-verhoudingen is, reageerde verbaasd. “Wat zingt ze nou eigenlijk? Ze wil een classy guy zonder dirty mind! Wat is daar mis mee?”

Anouk lachend: “Nee, je wil gewoon een classy guy mét een dirty mind, trust me.”

Het belooft volgende week gezellig te worden bij The Voice, want dan is Marco Borsato te gast in de live-finale.

Anouk en Marco

Marco ontkende vijf jaar geleden een tv-ruzie met Anouk:

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen