Patty Brard kritisch over Gordon: ‘Je hebt naast de pot gepiest’

Patty Brard begrijpt niet waarom Gordon klaagt dat hij nog nooit een Edison-award heeft gewonnen. Ze vindt het onbegrijpelijk. “Je hebt gewoon naast de pot gepiest zeg maar”, aldus de tv-diva.

Gordon en Patty Brard © Shownieuws

De liefde tussen Patty en Gordon lijkt een beetje bekoeld. Ze stonden aan het begin van de coronacrisis op het punt om een dagelijkse Dr. Phil-achtige talkshow te presenteren in de vooravond van SBS 6, maar de laatste tijd laat Patty zich in haar programma Shownieuws behoorlijk kritisch uit over Gordon.

‘Waarom zeg je dat?’

Patty was laatst al uiterst kritisch over het feit dat Gordon weer is begonnen met drinken – niet veel later riep Gordon in RTL Boulevard dat hij aan niemand behalve zichzelf verantwoording schuldig is – en nu geeft ze hem wederom een veeg uit de pand.

Gordon heeft namelijk geklaagd dat hij ook eens een keer een Edison wil en dat vindt Patty kinderachtig. “Dat vind ik dan ook weer… Waarom moet je het allemaal zeggen?! Ik vind gewoon: alles melden over wat je niet krijgt…”, stamelde ze gisteren in Shownieuws.

Bedelen

Collega Bart Ettekoven is het met haar eens. “Dat is toch niet voor het eerst bij Gordon? Ik kan me 2018 nog herinneren toen hij niet werd genomineerd voor dat programma waarin hij zóu gaan trouwen en uiteindelijk niet trouwde. Toen vond hij dat hij een nominatie voor de Televizier-Ring verdiende en was hij daar ook al woest over. Dus ja…”

Bart heeft het idee dat Gordon zich een beetje miskend voelt. “Hij is toch een beetje op zoek naar die erkenning, denk ik. Het voelt zo als bedelen om een prijs.”

Naast pot gepiest

Patty vindt het ook een beetje misplaatst. “Het is al geweest. Je hebt gewoon naast de pot gepiest zeg maar. Ik snap wel dat je het wil en dat je ego dan gestreeld wordt, maar…”

Ronald Molendijk: “Het is een beetje: wie vraagt wordt overgeslagen. Dat is een beetje wat erin zit. Dat gevoel van: moet je het doen?”

Bart: “Na deze opmerking: never nooit meer dat hij nog een Edison krijgt.”

Natacha

Gordon werd overigens wél gesteund door Natacha Harlequin. Zij vindt het heel erg goed dat de entertainer voor zichzelf in de bres springt.

Het item kunt u bekijken in de Shownieuws van gisteren.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen