Boze Gordon wilde in Matthijs Gaat Door: ‘Genegeerd door Edison-jury’

Gordon was gisteren graag onderdeel geweest van de Edison-uitreiking in Matthijs Gaat Door. De SBS 6-ster vindt dat hij al dertig jaar genegeerd wordt door de jury van de begeerde muziekprijs.

Gordon © NPO

Wederom zag Gordon allerlei collega’s in de prijzen vallen, waaronder Davina Michelle, Sophie Straat en Rob de Nijs, maar zelf wint hij nooit. En daar is de SBS 6-ster woest over: hij voelt zich genegeerd door de jury van de Edison-prijzen. Dat komt bovenop zijn aanhoudende teleurstelling over de Gouden Televizier-Ring.

Over de zeik

Gordon is flink over de zeik. “Wederom wil ik de de Edison commissie bedanken! Want 30 jaar iemand negeren is ook een Edison waard!!! Wellicht ben ik aan hun aandacht ontsnapt afgelopen 30 jaar hahhahahhahahh. Of me misschien vaak negatief uitgelaten over de gang van zaken. Ik weet nog de rel van André Hazes sr die er pas een kreeg als hij kwam optreden bij het gala!”

Het is gewoon een wanvertoning, aldus Gordon. “Weet je nu ben ik 52 en heb alle successen bereikt zonder die erkenning uit die hoek maar het is wel een aanfluiting dat in 30 jaar carrière er niet eens een nominatie is geweest!!”

#jebekhouden

Het is niet dat hij Rob de Nijs de prijs niet gunt, benadrukt Gordon. “Ik had net tranen bij Rob de Nijs die hem dubbel en dwars verdiend maar ik vraag me werkelijk af waarom ik al die jaren steevast ben genegeerd. Ik heb niets meer te verliezen want dat doe ik dus al 30 jaar blijkbaar! Maar wat een lachwekkende farce deze hele Edison!”

Hij besluit: “Misschien vinden mensen me weer zeiken of klagen, jammer. Maar als je zo lang meeloopt in de muziekindustrie is dit gewoon absurd! Dit jaar geef ik mezelf een Edison!!! En jullie mogen het juryrapport maken goed of slecht! #belediging #afgang #stop #hem #waar #dezon #nietschijnt #nietvooraandacht #misschien jebekhouden #maardatnooit.”

Kleuter

Kennelijk heeft Gordon de reacties onder zijn Insta-post nog niet gemodereerd, want die zijn behoorlijk negatief. “Kleuter”, zegt Leonie bijvoorbeeld. En Peter: “Wauwwww serieus dit. Denken dat jezelf goed genoeg vindt haha. Blijkbaar ben je dat dus niet he. Maar dat wisten wij al.”

En Klasinaf: “Om zoiets te posten dan ben je wel een beetje met jezelf ingenomen… iets meer jezelf op de achtergrond zetten is beter op zijn plaats. Beetje jammer dit Gordon.”

Instagram

De Insta-post van Gordon:

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen