Luuk Ikink ligt in een deuk om soepkluns Jan Roos

Luuk Ikink ligt in een deuk om Jan Roos, het zwarte schaap van medialand. De grote ster van RTL Boulevard vindt de YouTube-video’s waarin Jan voedingsmiddelen recenseert erg hilarisch.

Jan Roos © YouTube

Naast het controversiële RoddelPraat, heeft Jan ook een kanaal met video’s waarin hij voedingsmiddelen recenseert. In het een na laatste filmpje beoordeelt hij gecondenseerde soepen van Campbell’s. Jan heeft kennelijk echter geen idee dat je aan dit soort soepen nog een enorme bak water moet toevoegen, want hij eet het alsof het ready-to-eat is.

Behangplaksel

Aangezien de soepen niet zijn aangelengd, klaagt Jan er behoorlijk over dat ze zo dik zijn. “Hiermee kun je behang plakken. Dit is zo’n ongelooflijk dikke pastaprut. Het doet een beetje vies aan zelfs. Hmmm, nou, het punt is: de cream is echt wel heel erg cream hoor, het is heel dik. Het is alsof je zalf zit te eten”, briest hij.

Jan vindt de soepen wel lekker. “Dat gezegd hebbende: hij smaakt heel lekker. Smaakt echt naar paddestoelen en die zitten er ook veel in. Ik vind het gewoon een heel goede champignonsoep. Het enige commentaar is dat ik hem veel te dik vind. Het is alsof je warme vla zit te eten. Dat mag van mij een stuk minder.”

Luuk lacht om Jan

De kippensoep vindt Jan enorm zout. Niet zo gek ook, aangezien je er dus nog een sloot water bij hoort te doen. Al met al werkt het behoorlijk op de lachspieren van Luuk.

Luuk twittert: “Hardop gelachen om je recensie van geconcentreerde soep. “Waarom moet het nou zo dik?” Haha, prachtig.”

Heulen met Jan

Ene Chester schrikt ervan dat Luuk openlijk zijn sympathie uitspreekt voor Jan. “Wie vertelt Luuk Ikink even dat heulen met Jan Roos je de kop kan kosten in showbizzland?”

Het wordt met name vanuit de hoek van Talpa niet gewaardeerd als sterren Jan publiekelijk steunen. Zo kreeg Gordon een standje nadat hij had aangekondigd te gast te zijn in RoddelPraat. Dat is door Talpa verboden.

Shownieuws-ster Dyantha Brooks heeft wél een goede verhouding met Jan.

Fragment

Soepkluns Jan Roos:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen