Henny Huisman spaart niemand, haalt uit naar André Hazes jr.

Henny Huisman is lekker op dreef als de nieuwe relschopper van Hilversum. Na zijn pittige uitspraken over Marco Borsato, gaat hij ditmaal tekeer tegen een andere volkszanger: André Hazes jr.

Henny Huisman en André Hazes jr. © William Rutten

André Hazes jr. werd vorige week betrapt tijdens een vakantie op Bonaire, terwijl de regering verzoekt om niet op vakantie te gaan tijdens de coronacrisis. Net als de meeste andere vakantievierende BN’ers verzweeg hij zijn vakantie op social media. Bij RTL Boulevard kwam hij met een origineel excuus: hij zou daar vrijwilligerswerk hebben gedaan.

Onzin

Samen met zijn vergevingsgezinde vriendin Monique Westenberg zou André naar Bonaire zijn afgereisd om aan de slag te gaan voor FKK Animal Rescue en het Donkey Sanctuary. Onzin, denkt Henny Huisman. “Ik kan me niet voorstellen dat je daar nu per se voor de honden, apen of ezels moet zijn”, sneert Henny in het entertainmentblad Story.

Henny gelooft er niets van. “Ik heb dat ezelpark destijds nog geopend, vijftien jaar geleden. Zij komen daar altijd geld tekort, het is niet zo dat de aanwezigheid van André en Monique daar nu inééns broodnodig is.”

Zwijgende Hazes

Het zegt volgens Henny alles dat André zijn tripje geheim heeft gehouden. “Ik denk dat die goede doelen om de vakantie heen gecreëerd worden. Dat André goede doelen verzint of bezoekt, om naar Bonaire te kunnen. Ik zou gewoon zeggen: ‘Ik heb momenteel geen werk en ben lekker op vakantie.'”

Zelf heeft Henny er overigens geen moeite mee als André alleen voor vakantie naar Bonaire zou zijn gegaan. Er zijn daar nauwelijks coronabesmettingen, zegt de oud-tv-ster. “Maar ik ga hem niet verdedigen, want ik heb niets met die jongen. Ik ken hem amper.”

Trots

Zijn vader zou in elk geval niet trots op hem zijn, denkt Henny. “Die had gewoon verteld dat hij op Bonaire zat en zou dat niet proberen te verzwijgen. Honderd procent. Ja, natuurlijk. Die was goudeerlijk.”

Overigens laat Henny op Twitter weten dat zijn uitspraken in de Story iets zijn opgeblazen: “Allemaal gedoe om niks, iedereen moet zelf weten waarom hij of zij op vakantie gaat, ik beticht niemand van bedrog, leven en laten leven!”

Eerder haalde Henny al het nieuws nadat hij tekeer ging tegen Marco Borsato. Hij beschuldigde hem ervan zijn Leontine veel vaker te hebben bedrogen, onder meer met Maan.

Tweet

De nuancetweet van Henny:

https://twitter.com/tweethenny/status/1367087064500600838

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen