Boulevard nagelt André Hazes jr. aan schandpaal: ‘Stiekem op Bonaire’

De volgende BN’er die stiekem met een pina colada op een tropisch strandbedje ligt is onthuld: André Hazes jr. Hij zit op Bonaire met zijn vergevingsgezinde vriendin Monique, meldt RTL Boulevard.

André Hazes jr. © William Rutten

RTL Boulevard vind het behoorlijk groot nieuws, want de showrubriek heeft er zelfs een pushbericht aan gewijd. “André en Monique doen vrijwilligerswerk, toevallig op Bonaire”, luidt de kop. En dat terwijl de overheid nog steeds vraagt om voorlopig geen buitenlandse reizen te maken.

André op Bonaire

Het management van André Hazes jr. heeft het nieuws bevestigd aan de showrubriek. “André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire.”

Verdacht, vindt Boulevard, want: als je er zelf geen problemen mee hebt, dan kun je dat toch ook gewoon communiceren op je social media? “Opvallend genoeg plaatsen André en Monique niets over hun tripje op social media, iets dat ze tijdens hun vorige bezoek aan Bonaire wel deden”, aldus de showrubriek.

Katja-ophef

Er was twee weken geleden nog enorme commotie toen Katja Schuurman door voorbijgangers betrapt werd op Bonaire. Uiteindelijk bleek dat zij en nog veel meer sterren daar een film aan het draaien waren, maar dat hen geadviseerd was niets te zeggen, omdat dat gevoelig ligt in tijden van corona.

“Het klopt dat Katja daar aan het werk is. We posten niks omdat er afspraken zijn gemaakt met de filmproducent en die wil je niet in de weg zitten. Daarnaast wil je in deze tijd natuurlijk het reizen naar het buitenland niet promoten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen