Henk Krol afgeslacht in Shownieuws: ‘Deze man is publieksge·l’

Henk Krol kan naast de talkshow van Eva Jinek nóg een tv-programma bijschrijven op zijn zwarte lijst, namelijk Shownieuws. Hij werd er gisteren behoorlijk neergesabeld door Ronald Molendijk.

Henk Krol en verloofde © Shownieuws

De gevallen politicus Henk Krol had de moeite genomen om thuis een camerateam van Shownieuws te ontvangen. Hij heeft namelijk zijn liefdespartner ten huwelijk gevraagd en daar wilde de showrubriek alles van weten. Na het item met Henk, ging Ronald Molendijk gisteren in de studio helemaal los op de voormalig leider van 50PLUS.

Publieksge·l

Ronald, die zijn tv-carrière te danken heeft aan zijn beste vriend Erland Galjaard, hakte behoorlijk in op Henk. “Sorry, maar deze man is zó publieksge·l. Sorry, kom aan.”

Het stoort Ronald dat Henk zijn huwelijksaanzoek heeft aangekondigd op de radio. “Ik zag dus een filmpje langskomen waarin hij dus in een interview met een radioprogramma aankondigt zegt: ‘Morgen ga ik mijn man ten huwelijk vragen.’ Dat is toch het meest onromantische wat je kunt doen? Kom op!”

Onromantisch

Henk zei maandag in een programma op NPO Radio 1: “Ik heb altijd gezegd: als ik ooit stop met de politiek en eindelijk meer tijd heb voor mijn thuissituatie, dan ga ik ook trouwen. Dus nu ik dit bij jullie op de radio verteld heb, denk ik dat ik morgenvroeg op m’n knieën ga en ik eindelijk het verzoek ga doen of mijn Aldo ook met mij wil trouwen.”

Ongelooflijk, vindt Ronald het. “Dit is het meest onromantische gebaar wat je kunt maken. Het kan gewoon niet! Dit doe je niet zo toch?”

Eén knie

Zijn eigen aanzoek was veel romantischer, zegt Ronald. “Ja, op één knie. Ik heb ook eerst toestemming aan haar vader gevraagd.”

Nee, van Henk wil hij niets meer weten. Hij zou ook niet bij hem willen overnachten, nu Henk een bed & breakfast gaat beginnen. “De kans dat ik in de bed & breakfast van Henk ga is nul.”

Boos op Jinek

Eerder werd bekend dat Henk boos is op het programma van Eva Jinek. Zolang de presentatrice hem niet zijn excuses aanbiedt, is hij niet van plan om ooit nog bij haar aan te schuiven.

Henk is ook boos op Wilfred Genee, liet hij twee weken geleden weten. Hij wil ook door dat programma niet meer geïnterviewd worden.

Fragment

Het interview met Henk Krol in Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen