Mart Smeets reageert op kritiek: ‘Wie is Niels van Baarlen?!’

Mart Smeets krijgt al decennia flink wat kritiek over zich heen vanwege zijn ietwat arrogante uitstraling. Eén van zijn criticasters is radiosidekick Niels van Baarlen. “Wie is dat?”, vraagt Mart zich af.

Mart Smeets © NH Media

Wilfred Genee vertelde eind januari op Radio Veronica dat Mart Smeets boos is weggelopen bij zijn andere radioshow op BNR. “Op de een of andere manier heeft hij zich iets pedants aangemeten en zichzelf boven de menigte willen zetten door autoritair te zijn, wat heel naar is”, merkte sidekick Niels van Baarlen vervolgens op.

Verschrikkelijke vent

Dezelfde heren gingen vorige week ook al los op Mart. “Ik zag hem van de week op tv en ik dacht bij mezelf: ach, die mis je ook helemaal niet meer. Mart Smeets. Wat een verschrikkelijke vent”, zei sidekick Rick Romijn.

“Heb je dat filmpje op die brug gezien? Dat was wel treurig”, riep Niels daarna. En Rick: “Hij gedraagt zich altijd als een botte boerenl·l.”

Wie is Niels van Baarlen?

Geen grote fans van Mart dus, maar wat vindt hij daar zelf van? “Wie zei dat? Ik ken hem niet”, antwoordt hij in de Playboy.

Het blad vervolgens: “Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred Genee in de ochtendshow Veronica Inside.”

Mart: “Ik heb daar nog nooit naar geluisterd, maar iedereen mag alles zeggen over een ander.”

‘Raakt me niet’

De Playboy: “Raakt het u niet als iemand zoiets over u roept?”

Mart: “Nee, nauwelijks. Het is de mening van die meneer.”

Het kan Mart niet bommen wat ze allemaal van hem vinden. “Ik heb een heel kleine, leuke vriendenkring, ik heb een vrouw, vier kleinkinderen, een zoon, een dochter, een ex-vrouw en we gaan allemaal goed met elkaar om. Dat is al heel wat.”

Fragment

Mart Smeets op de brug:

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen