Henk Krol na Eva Jinek ook woest op ‘respectloze’ Wilfred Genee

Henk Krol is niet alleen boos op Eva Jinek, maar ook op Wilfred Genee. Daarom weigerde de gevallen politicus vanochtend om aan de telefoon te komen in zijn programma op Radio Veronica.

Henk Krol en Wilfred Genee © NPO, SBS

Wilfred Genee belde gisteren op de verkiezingsdag met Henk Krol en dat was een vrolijk gesprek. Na vier minuten kapte Wilfred het gesprek echter abrupt af. “Henk, we willen je veel succes wensen. We hopen dat je terugkomt en mocht dat niet lukken, dan kun je altijd mijn boekhouding doen. Dag!”, zei hij, waarna een plaat werd ingestart.

Henk boos op Wilfred

Henk vindt dit geen stijl en daarom wilde hij vanochtend niet reageren op zijn verkiezingsnederlaag. “Ik zei: ‘Wil je even reageren op gisterenavond?’ Toen zei hij: ‘Dat had ik graag gedaan als Wilfred het gesprek gisteren niet zo l*llig had afgesloten. Dit heb ik niet verdiend. Dat was respectloos'”, aldus sidekick Niels van Baarlen.

Niels kan het bijna niet geloven dat Henk boos is over het interview van gisteren. “Dat was toch een heel leuk gesprek? Hij appt nu terug dat hij boos is op jou.”

Teleurstellend

Waar kwam die boekhouding-opmerking vandaan? Niels: “Dat was een knipoog naar de Gay Krant-tijd, toen hij die tonnen…”

Wilfred: “Maar dat heeft hij al vier keer kunnen uitleggen op de zender dat het allemaal weer rechtgezet is en er niets van klopte. Nou, dit vind ik een beetje teleurstellend van Henkie hoor.”

Grapje

Het was overduidelijk een grapje, aldus Wilfred. “Het is een geintje natuurlijk. We maken altijd grappen met Henk op die manier. Hij weet altijd dat ik dat soort geintjes maak over boekhouding, over de WAO en AOW.”

Niels: “Ik denk dat Henk echt witheet is.”

Eva Jinek

Twee weken geleden bevestigde Henk Krol nog in de radioshow van Wilfred dat hij inderdaad boos is op Eva Jinek. Hij wil nooit meer aan haar talkshowtafel verschijnen, tenzij ze sorry zegt.

“Zo lang ze dat niet doet, heeft ze mij beschuldigd van iets wat een misdrijf is. Je zal me toch niet kwalijk nemen dat ik dat niet echt leuk vind? Het is dus heel makkelijk op te lossen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen