Gordon is er klaar mee: ‘Saskia Noort noem ik Saskia Gestoord’

Gordon ergert zich eraan dat Saskia Noort via haar neef Jan Roos het gerucht de wereld in heeft geholpen dat hij cocaïne zou hebben uitgedeeld op het vijftigste verjaardagsfeest van Linda de Mol.

Gordon en Saskia Noort © NPO

Vlak na Linda’s verjaardag in 2014 bracht Jan Roos het gerucht naar buiten dat Gordon vanwege zijn wangedrag zou zijn weggestuurd van het feest. Zijn bron was Saskia Noort. Gordon kwam er maandag, zeven jaar later, op terug in zijn podcast. Daarin noemde hij het volstrekte onzin en wees hij Saskia juist aan als cocaïnegebruiker. Zij ontkent dat.

Saskia Gestoord

Jan Roos blijft erbij dat zijn bewering klopt. Hij confronteert Gordon ermee tijdens een telefoongesprek in de nieuwste aflevering van de online showbizzrubriek RoddelPraat, die woensdag online is gezet. “Waarom zou ik daarover liegen?”, vraagt Gordon. Jan: “Nou, omdat het best wel l*llig is als je van het feestje van Linda de Mol wordt getrapt toch?”

Gordon: “Nou, dat is helemaal niet gebeurd jongen.” Jan: “Oh, maar ik heb meerdere bronnen, uit eerste hand.” Gordon: “Dat is niet waar.” Jan: “Toen zei je dat mijn bron zelf aan de drugs zat.” Gordon: “Hoe heet ze? Jouw nichtje? Ja, hoe heet ze ook alweer? Saskia Gestoord noem ik haar.”

Uit de lucht gegrepen

Saskia Noort was zelf ook aanwezig bij de vijftigste verjaardag van Linda. “Die had gezegd dat jij daar dus dronken was, drugs ging uitdelen en van het feestje was afgetrapt. Die heeft dat gezegd”, aldus Jan.

Gordon: “Absoluut niet waar, dat heeft ze echt uit de lucht gegrepen. Honderd procent niet waar.”

‘Gordon liegt!’

Na het telefoongesprek geeft Jan aan dat Gordon keihard liegt. “Saskia was mijn hoofdbron, maar ik heb veel meer bronnen daar gehad. Hij is op het vijftigste verjaardagsfeestje van Linda de Mol uit het feestje gehaald en van het terrein af geschopt, omdat hij lam was en iedereen coke begon aan te bieden. Dat is gewoon honderd procent waar.”

Jan: “Er waren meerdere bronnen die mij dat hebben gemeld. Het is zelfs zo dat Henk Spaan het ook nog een keer heeft opgerakeld dat het echt zo is. Het is gewoon echt zo geweest. Dat hij dat niet leuk vindt…”

Henk Spaan

Wat heeft Henk Spaan dan gezegd? Hij schaarde zich in 2014 achter het verhaal van Jan Roos. De sportpresentator baseerde zich naar eigen zeggen eveneens op meerdere bronnen.

Henk destijds in Nieuwe Revu: “Nu was Gordon er weer uitgeknikkerd op het 50-jarige verjaardagsfeest van Linda de Mol omdat hij Saskia Noort cocaïne ging aanbieden. Dat ontkent hij, en Linda ontkent het ook, maar dat is wel degelijk zo gebeurd, weet ik van mensen die daar waren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen