Ferry Doedens neemt zelfde manager als OnlyFans-miljonair Levy van Wilgen

Nu Ferry Doedens vanwege zijn pikante carrièreswitch aan de kant is gezet door zijn oude management, heeft hij dezelfde manager als OnlyFans-miljonair Levy van Wilgen in de arm genomen.

Ferry Doedens © RTL

Ferry Doedens is voor de tweede keer ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden en daarom heeft hij gekozen voor een lucratieve OnlyFans-carrière. Tegen betaling laat hij elke dag ondeugende foto’s en filmpjes van zichzelf zien. Het levert hem tot nu toe zo’n 30.000 euro per maand op, onthulde hij vorige week in de studio van Shownieuws.

100.000 per maand

De 30-jarige Ferry schaamt zich niet langer voor zijn stoute carrière. Hij promoot zijn OnlyFans-kanaal nu ook op Instagram en heeft een samenwerking met ’s lands succesvolste OnlyFans-ster aangekondigd: de 24-jarige Levy van Wilgen. Ze delen nu ook dezelfde manager: Christian Looman.

Het is Ferry’s bedoeling om net zo veel te gaan cashen als Levy. Levy heeft momenteel 12.000 fans die 12 dollar per maand betalen voor zijn pittige materiaal. Het levert hem zo’n 100.000 euro per maand op. “Natuurlijk is het bijzonder. En ik ben heel dankbaar dat ik ook mijn familie financieel kan helpen”, vertelde hij dit weekend in De Telegraaf.

Levy en Ferry

Levy en Ferry gaan nu ook samen content maken. Dat houdt in dat ze in elkaars bijzijn ondeugende dingen doen. Opvallend daaraan is dat Levy in tegenstelling tot Ferry niet op mannen valt is. “Ik ben open-minded en heb veel homos*ksuele vrienden. Maar ik heb ook wel mijn eigen grenzen, waar ik niet overheen ga.”

Al met al is Levy erg trots op wat hij bereikt heeft. “Ik zie het gewoon als creatief ondernemen, als een bedrijf. Ik heb er ook erg veel lol in.”

RTL komt met docu

Nu types als Levy en Ferry rolmodellen dreigen te worden voor de jeugd, komt RTL op Videoland met een documentaire over OnlyFans. “Hierin duiken we in het nieuwe fenomeen van snel geld verdienen vanuit je eigen, veilige slaapkamer met een pagina vol intieme foto’s en spannende video’s waarvoor fans graag betalen.”

“Het klinkt misschien makkelijk, maar think again. Terwijl ongeduldige fans wachten om hun creditcard te trekken, maken ouders zich doodongerust en storten (jonge) vrouwen en mannen zich steeds dieper in een wereld waarbij zij hun meest intieme foto’s en video’s met wildvreemden delen.”

Ferry in docu?

Het is nog niet bekend of Ferry mee gaat doen aan die documentaire. “Op een later moment wordt nog bekendgemaakt wie er in ‘De Geheime Wereld van OnlyFans’ gevolgd worden en wanneer de documentaire te zien is bij Videoland.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen