‘Ferry Doedens gaat aan de slag voor brutale omroep PowNed’

Ferry Doedens is geen persona non grata geworden in Hilversum nu hij zijn lichaam verkoopt op internet. Hij gaat aan de slag als presentator voor PowNed. Dat onthulde Albert Verlinde gisteren in Shownieuws.

Ferry Doedens © RTL

Aan het begin van dit jaar raakte Ferry in opspraak omdat hij op internet allemaal schunnige filmpjes van zichzelf verspreidde. Al snel bleek daar een financieel motief achter te zitten: de acteur verloor zijn baan bij Goede Tijden Slechte Tijden en koos ervoor om elke dag uit de kleren te gaan op het pikante betaalplatform OnlyFans.

Terug op tv

Gelukkig voor Ferry heeft niet iedereen in Hilversum de interesse in hem verloren. Hij keert namelijk terug op tv. “Ik kan dat vanavond onthullen. Het is eigenlijk nog helemaal niet de bedoeling dat het al naar buiten komt, maar Ferry is echt ontzettend ver met de onderhandelingen met PowNed”, aldus Albert.

Het is allemaal heel vers van de pers, zegt de showkoning. “Er zou deze week een contract gesloten moeten worden. Daar gaat hij een reeks programma’s maken waarin hij verschillende werelden induikt. Misschien ook wel pikante werelden – dat zou zomaar kunnen bij Ferry Doedens.”

Ontzettend leuk

Albert, die de OnlyFans-carrière van Ferry eerder afkeurde, is blij dat Ferry geen persona non grata is geworden. “Het is natuurlijk ontzettend leuk dat zo’n talentvolle jongen – er zit wel een gebruiksaanwijzing bij – toch de kans krijgt om meteen na Goede Tijden Slechte Tijden iets nieuws te gaan doen.”

“Neem van mij aan, het contract moet nog getekend worden, maar hij gaat bij PowNed aan de slag als tv-maker.”

Fragment

Albert was begin januari nog erg kritisch over de carrièreswitch van Ferry. Zie hier het fragment.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen