Arjen Lubach blij verrast door Farid Azarkan-rap: ‘Dit is nice’

Farid Azarkan heeft in reactie op de geestige Nieuwsuur-rap van Arjen Lubach zelf óók een rap opgenomen. Hierin geeft de Denk-leider aan dat hij helemaal niet bang was voor Mariëlle Tweebeeke.

Farid Azarkan © Twitter

Nieuwsuur was hét gevreesde programma in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag. De lijsttrekkers kwamen lijkbleek uit de inquisities van Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars gelopen. Het leidde tot applaus van kijkers, maar tot terugtrekkende bewegingen in Den Haag.

‘Ga niet naar Nieuwsuur!’

Het werd twee politiek leiders net iets te warm onder de voeten: Farid had ineens een spontane burn-out op de dag dat hij naar Nieuwsuur moest, Geert had ineens niet meer genoeg tijd om zich voor te bereiden op het EenVandaag-debat met Mark Rutte. Tijdens dat debat daagde de premier hem uit om alsnóg te gaan.

Het angst en beven in Den Haag is door Arjen Lubach verwoord in een geestige rap, die hij zondag liet horen in Zondag met Lubach (zie onderstaand). “Nieuwsuur: argumenten, cijfers en feiten, terechte verwijten. Ga niet naar Nieuwsuur! Mariëlle Tweebeeke, nee toch! Dat kost je tien zetels! Ga niet naar Nieuwsuur, Nieuwsuur, Nieuwsuhuuur!”, klonk het.

Farid reageert met rap

Arjen rapte niet alleen over Geert, maar ook over Farid. “Hey Farid, waar ben je dan? Ben je echt die bange man? Ga gewoon naar Nieuwsuur dan, als Wol je wil ontbieden. Concurrenten werden onverdoofd geslacht, dat had jij al lang door. Daarom ben je bang voor Nieuwsuur.”

Nu is Farid met een eigen rap gekomen, waarin hij daarop reageert. “Hey Lubach, hier ben ik dan, Farid fokking Azarkan. Natuurlijk was ik niet echt bang, ik was een beetje ziekjes man. Dus belden ze Tunahan, die mocht niet van Erdogan. Daarom dat we skipten lan en childen met de achterban.”

Geen tijd voor Tweebeeke

Farid: “Touren met de caravan van Rotterdam tot Ede. Nog even langs de steden, alles blijven geven. We hadden maar twee weken, geen tijd voor Tweebeeke.”

Arjen heeft de rap van Farid inmiddels gezien. “Eerlijk, ik had dit eigenlijk van Wilders verwacht. Maar dit is ook nice.”

Raps

De rappende Arjen:

De rappende Farid:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen