SBS 6-ster Gordon: ‘Gerard Joling is de t*ringlijer, niet ik!’

SBS 6-ster Gordon hoopt dat Nederland gaat inzien dat niet hij, maar Gerard Joling de t*ringlijer is van hen twee. “Ik word er helemaal schijtziek van”, aldus de boze presentator op Radio 538.

Gerard Joling en Gordon © YouTube, NPO

Gerard Joling heeft dit weekend geroepen dat Gordon zijn cocaïneverslaving weer heeft opgepakt en dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij Gordon. Vooral omdat Gerard zich ook nog eens heeft aangesloten in het rijtje mensen dat kritisch is over Gordons hondje Toto. “Ik vond het zó oncollegiaal”, reageert Gordon op Radio 538.

‘Zo pijnlijk’

Ten eerste begrijpt Gordon helemaal niet wat zijn eventuele cocaïnegebruik te maken heeft met zijn hondje. “Wat heeft het ermee te maken? Al snuif ik me helemaal de tyfus. Ik ben hartstikke clean en dat is juist zo pijnlijk, weet je.”

Gordon is er klaar mee. “Luister, ik hoef die man niet meer te spreken. Ik heb al jaren geen contact met hem. Hij stuurt na die overval van mij plotseling vanuit het niets – hij heeft niet eens m’n nummer meer – een berichtje van: ‘Wat vind ik het erg voor je. Ik wil toch even zeggen hoe erg het is. Zullen we een keer gaan eten?’ Ik heb gezegd: ‘Daar heb ik niet echt behoefte aan.'”

T*ringlijer

De SBS 6-ster hoopt van harte dat mensen gaan inzien hoe Gerard echt is. “Als mensen nou eens eindelijk niet zo kortzichtig zouden zijn en eindelijk eens zouden kunnen zien dat híj de t*ringlijer is en dat de goedzak in Blaricum zit. Ik word er helemaal schijtziek van. Hij is van de week echt de grens overgegaan.”

Gordon: “Het is schofterig als je dat zegt. Dat kun je gewoon niet maken. Waarom trek je dat erbij? Waarom haal je dat erbij? Het is helemaal onnodig, het is onnodig kwetsend. Hou je mond! Waarom moet je een mening hebben over dat ik een hond heb? Hou je mond gewoon!”

Filmpjes van Gerard

Het is juist Gerard die geen maat weet te houden, meent Gordon. “Ik weet niet of je die filmpjes gezien hebt op internet die circuleren? Dat hij ladder-, ladderzat is. En mij betichten van drank- en drugsmisbruik, terwijl ik elke dag aan het vechten ben om een verslaving te overwinnen. Ik weet niet waarom die man het doet.”

En bij Shownieuws vult hij aan: “Er zijn filmpjes die op internet circuleren dat hij ladderzat is, waar hij de mensen van afgekocht heeft om het tegen te houden om het te verspreiden. Dan denk ik: ja, dat zegt meer over jou dan over mij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen