Jan Smit duikt weg als RTL Boulevard hem vraagt naar Anouk-ruzie

Jan Smit had er donderdagavond in RTL Boulevard totaal geen behoefte aan om vragen over zijn The Voice of Holland-ruzie met Anouk te beantwoorden. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4.

Chantal Janzen en Jan Smit © RTL Boulevard

Anouk laat zich in The Voice of Holland regelmatig van haar kattige kant zien tegen Jan Smit, maar begin december kwam ze wel héél fel uit de hoek. Toen Anouk zich misdroeg tegen een kandidaat van Jan, merkte hij op: “Nou, Anouk, doe niet zo flauw.” Daar was Anouk totaal niet van gediend: “What the f*ck. Hou je bek, Jan.”

Anouk on fire

Voor een nette jongen als Jan Smit is het uiteraard totaal niet prettig om zo bejegend te worden op de nationale televisie, maar hij heeft ervoor gekozen om geen olie op het vuur te gooien in de media. Toen verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard hem hier gisteren een vraag over stelde, dook hij direct weg.

Aran Bade had Chantal Janzen en Jan Smit voor de camera om te praten over het Eurovisie Songfestival. Aangezien ze ook beiden bij The Voice betrokken zijn, vroeg Aran: “Anouk is on fire. Ik wil alleen even vragen aan jou…”

Vervolgens wendde Jan zich tot een medewerkster die naast hem stond en toevallig ook Anouk heet. “Ja, Anouk, je bent on fire. Hij heeft het over je!”

Popcorn

Sterverslaggever Aran probeerde het nogmaals: “Even een korte reactie, Jan?”

Helaas kreeg Aran nul op rekest. Wel merkte Chantal Janzen op: “Ik kijk er wel naar uit. Ik zit er altijd met popcorn bij.”

Bridget Maasland daarna lachend in de studio: “Ik denk dat Chantal heel wat popcorn heeft gegeten het laatste jaar. Dat heb ik haar al vaker horen zeggen bij een ruzie in The Voice, ha ha.”

Bridget zwijgt ook

Uiteraard kan RTL Boulevard er niet over klagen dat Jan niet op camera wil reageren over zijn ruzie met Anouk. Zelf heeft de showrubriek de regelrechte aanval van Eva Jinek op het eigen kamp ook doodgezwegen.

Eva Jinek vond het schandalig dat Bridget Maasland en Rob Goossens onlangs suggereerden dat ze zwanger zou zijn. Ze leveren volgens Eva broddelwerk af. Bridget en Rob besloten er niks over te zeggen. Deze pittige tv-sneer werd niet eens aangestipt in Boulevard.

Fragment

Het interview met Chantal en Jan in RTL Boulevard kunt u onderstaand terugzien:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen