Dries Roelvink vindt Talitha Muusse niet goed genoeg in Op1

Dries Roelvink vindt Talitha Muusse niet goed genoeg als presentatrice van Op1. Ze heeft te weinig dossierkennis om naast een grootheid als Sven Kockelmann te zitten, aldus de zanger op Radio Veronica.

Sven Kockelmann, Talitha Muusse en Dries Roelvink © Op1


Dries Roelvink en Sven Kockelmann kennen elkaar erg goed. De in de P.C. Hooftstraat woonachtige artiest had jarenlang een column in Svens radioprogramma. Nu ziet Dries met lede ogen aan hoe Sven met Talitha een duo vormt in Op1. Een verkeerde keuze, meent de Ik Kom Ik Kom Eraan-zanger.

‘Meisje’ Talitha

Eigenlijk verdient Sven iemand naast zich met meer ervaring dan Talitha, vindt Dries. “Ik heb natuurlijk 700 keer met Sven Kockelmann samengewerkt en ik vond het enorm leuk voor hem dat hij weer op tv terug kwam. Toen zag ik dat meisje een paar keer naast hem zitten en toen dacht ik: dat had met mij ook gekund.”

Dries denkt dat hij beter geschikt is als Op1-host dan Talitha. “Ik stel soms vragen die op de Albert Cuyp ook gesteld worden. Dat is een leuke combinatie met Sven, die een hoop dossierkennis heeft. Ik kom daar dan met een beetje straatvragen. Ik dacht toen ineens: het had eventueel gekund.”

Te weinig dossierkennis

Wat mankeert er dan precies aan Talitha? “Ik vind dat ze tegenover Sven wel iets tekort komt. Ik dacht dat de combinatie leuk was, maar ze heeft te weinig dossierkennis.”

Dossierkennis die Dries zelf dus ook over zou laten aan Sven. Goede argumentatie.

De kritiek van Dries Roelvink kunt u terugluisteren op de website van Radio Veronica.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen