Sanne Wallis de Vries vraagt media om airtime voor Sylvana Simons

Sanne Wallis de Vries vindt dat Sylvana Simons meer airtime moet krijgen in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Ze roept media op aandacht te schenken aan haar partij BIJ1.

Sanne Wallis de Vries © NPO

Sylvana Simons maakt er geen geheim van dat ze meer media-aandacht had verwacht in aanloop naar de verkiezingen. Waar ze een paar jaar geleden nog volop in de media was, voelt ze zich nu behoorlijk gepasseerd. Dat vindt ze jammer, omdat ze met BIJ1 graag een plekje wil veroveren in de Tweede Kamer.

Sanne steunt Sylvana

Sanne Wallis de Vries springt in de bres voor Sylvana. “Beste media, ik vind het jammer en een gemiste kans dat Sylvana Simons niet tot nauwelijks aan het woord word gelaten, als lijsttrekker van BIJ1. Dat ze niet tot de grootste partijen behoort boeit me niet. Ik ben de meeste andere nu al beu, en we hebben nog weken te gaan.”

Hans Laroes, oud-hoofdredacteur van de NOS, is het ermee eens. “Ik ben her met u eens: mensen als Baudet, Wilders en de extreme rechtse splinters krijgen veel te veel aandacht”, zegt hij.

En komediant Howard Komproe: “Sanne zegt goeie dingen!”

‘Geen goed idee!’

Er zijn ook mensen die het geen goed plan vinden. “Het lijkt me geen goed idee om nog iemand met aantoonbaar racistische en fascistische opvattingen zoveel aandacht te geven in de media”, zegt ene Miss Nina tegen Sanne.

En Anton laat weten: “Stap een uit je bubbel. Het is een mini-splinterpartij die omgerekend buitengewoon veel aandacht heeft gegenereerd. Mede dankzij de woke-bubbelaanhang van BN’ers.”

BIJ1 blij

BIJ1 is blij met de steun Sanne. De partij voert actie voor meer Sylvana in de media:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen