Hans Klok maakt pilot voor goochelshow: ‘Of het voor RTL of SBS is?’

Hans Klok werkt momenteel aan een pilot, oftewel een proefaflevering, voor een goochelshow op televisie. Er is in dit stadium nog geen tv-zender aangehaakt bij het project, laat hij weten.

Hans Klok © RTL

Nu de goochelshows van Hans Klok in het theater voorlopig nog steeds verleden tijd zijn vanwege corona, wil hij zich meer richten op televisie. Hij is naar eigen zeggen door veel producenten benaderd met tv-ideeën en hij heeft daar nu één van uitgekozen.

RTL of SBS?

Hoe zit het precies? “Ik ga een pilot maken voor een heel leuk programma dat heel dichtbij mijn vak blijft. Het zit heel erg in de wereld van de magie. Ik doe het niet alleen: ik geef ook jong talent een heel groot podium. Het is verder zonder competitie en ik vind het heel erg leuk dat we binnen een maand die proefaflevering gaan maken.”

Is het voor het Talpa van John de Mol of het RTL van Peter van der Vorst? “Nog geen van beide, want het ligt bij een productiehuis. Dat zijn de mensen die het maken en dán moeten ze het nog verkopen, maar er zijn wel heel veel mensen die heel positief gereageerd hebben en trouwens ook omroepen”, zegt hij in de Shownieuws-podcast.

Goede keuze

Hans hoopt dat hij de goede keuzes maakt. “Er zijn nu wel heel veel dingen, dat je denkt: ik hoop dat ik het voor het goede ga kiezen.”

“Ik heb ook nog een kinderboek geschreven tussendoor, wat ook nog uit moet komen. Verder ben ik ook heel druk bezig met Instagram. Social media is voorbijgegaan aan mijn generatie artiesten. We hebben onderschat hoe belangrijk dat is.”

Podcast

De Shownieuws-podcast kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen