Management bevestigt: Katja Schuurman liegt over verblijf op Bonaire

Katja Schuurman doet op haar Instagram net alsof ze in het koude Nederland zit, maar in werkelijkheid geniet ze met haar gezin van de zon op Bonaire. Haar management bevestigt dat ze daarover liegt.

Katja Schuurman © William Rutten, RTL

Het bedrog van Katja werd gisteren onthuld door Bart Ettekoven in de Shownieuws-podcast. “Ik moest lachen, want ik zag Katja Schuurman op Instagram. Toen het zo ontzettend sneeuwde op zondag, zei ze: ‘Echt zo’n dag om lekker bij de open haard te zitten.’ Terwijl die vrouw gewoon op Bonaire zit. Dat weet ik.”

Katja op Bonaire

Niet alleen Katja, maar haar hele gezin zit op Bonaire. “Ze zit met Freek, de baby en heel veel andere mensen op Bonaire om een film op te nemen, maar al die mensen zijn als de dood om een foto op het strand te plaatsen, voordat ze het hele land over zich heen krijgen van: ‘Hoe durf je te reizen? Je moet in Nederland blijven!'”

Het heeft te maken met reisschaamte tijdens de coronapandemie, aldus Bart. “De ene helft heeft er echt schijt aan en gaat gewoon heerlijk op volle bak op Instagram onder een palm in Dubai zitten. De Lil Kleine’s en de Estelle’s van deze wereld. De andere helft (…) durft daar niks meer over te posten. Mensen schamen zich echt de ballen uit hun broek.”

Liegende Katja

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ze is dus een beetje aan het liegen op Instagram?”

Bart: “Dat vind ik zo grappig, ja. Mensen kunnen ook niet helemaal stil zijn, want als je ineens twee of drie weken van de radar bent, vragen mensen zich ook af wat er met je aan de hand is. Ze plaatsen dus wel door, maar met allemaal archieffoto’s van jezelf bij de open haard.’

Dyantha: “Ik zie al voor me dat Katja op een strandbedje in de zon ligt en dan haar mapje doorzoekt op winterse foto’s. Van: ‘Schat, heb jij een foto van de open haard?'”

Management reageert

Het verhaal van Shownieuws klopt, laat het management van Katja weten. “Het klopt dat Katja daar aan het werk is. We posten niks omdat er afspraken zijn gemaakt met de filmproducent en die wil je niet in de weg zitten. Daarnaast wil je in deze tijd natuurlijk het reizen naar het buitenland niet promoten.”

Katja doet het allemaal hartstikke veilig, aldus haar management. Dat is dan wel weer een primeur. “Uiteraard verlopen de opnames helemaal veilig en is iedereen getest.”

Update 17.00 uur

Lees ook: Richard Groenendijk net als Katja op Bonaire: ‘Verraden door toeristen’

Podcast

De spraakmakende podcast van Shownieuws kunt u hier beluisteren.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen