Telegraaf denkt dat RTL baalt van agressieve Ali B: ‘Doofpotgedrag’

De Telegraaf heeft het idee dat RTL behoorlijk in de maag zit met de uitgelekte beelden waarop te zien is dat Ali B zich achter de schermen van The Voice of Holland buitengewoon agressief gedraagt.

Ali B © William Rutten

Ali B is door iemand in het productieteam van The Voice of een andere betrokkene behoorlijk genaaid: zijn enorme misdragingen tussen de opnames door zijn stiekem vastgelegd en online gezet. We zien Ali B zijn collega Waylon de huid vol schelden, onder meer voor t*fusfl*kker. Niet zo passend bij het familieamusement dat The Voice is.

Doofpotgedrag

Telegraaf-journaliste Patricia Cortie denkt dat dit publiciteit is waar RTL totaal niet op zit te wachten. “RTL zit er wel mee, gezien het doofpotgedrag. Een publiciteitsstunt zal dit niet zijn voor een familieshow”, aldus de journaliste, die wijst op het feit dat beelden van Ali B’s gescheld her en der van het internet worden verwijderd.

Het zal RTL niet plezieren dat Ali donderdag in Shownieuws terugkwam op de rel en zelf shownieuws maakte door te onthullen dat het al zijn tweede ruzie is met Waylon. “In Shownieuws ging hij er donderdag weer op in. Lekker wrijven in die vlek”, merkt ze op.

Ali ontslagen?

Als Patricia nu naar The Voice kijkt, denkt ze bij Ali direct aan de uitgelekte beelden. “De hele uitzending vrijdagavond bleef het eigenlijk knagen. Gezelligheid zeg, zo voor de kijkers thuis, terwijl we nu ongewild ook een ontluisterende blik achter de schermen hebben gekregen.”

Welke consequenties gaat deze rel hebben voor Ali? De tv-kenner verwacht dat het wel meevalt. “Ali B wordt vast niet weggestuurd. De langstzittende coach doet zijn werk wel. Samen met Waylon en Anouk trekt hij al jaren de kar; de vierde stoel is inmiddels verworden tot ’wisselplek’.”

De seriesblog van The Voice kunt u lezen op de website van De Telegraaf.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen